8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Firma bistrițeană RECORD se va ocupa de reabilitarea Palatului Administrativ

Palatul administrativ va fi reabilitat cu aproape 4 milioane de euro. În urma licitației, firma care se va ocupa de lucrări este firma RECORD din Bistrița. ”Cred că undeva spre final de iunie vor începe lucrările” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, subprefectul Ioan Zăgrean.

În toamna anului trecut, subprefectul Ioan Zăgrean anunța că Palatul Administrativ va intra într-un proces amplu de modernizare și reabilitare.

Ioan Zăgrean: În primăvară începem reabilitarea Palatului Administrativ

La finalul anului, acesta a explicat că a reușit atragerea a 22 de milioane de lei pentru acest proiect, fiind un obiectiv pentru care și-a dat tot interesul.

Ioan Zăgrean: Sunt mândru! Am reușit să obțin 22 milioane pentru reabilitarea clădirii Prefecturii!

În luna martie 2023 s-a organizat licitația pentru stabilireas firmei care se va ocupa de lucrările de modernizare.

Se caută firmă care să renoveze Palatul Administrativ! Licitație deschisă și peste 17 milioane lei puse la bătaie

Aseară, subprefectul Ioan Zăgrean anunța pe Facebook finalizarea procedurii aferente desemnării unei firme care să se ocupe de lucrări.

Reabilitarea Palatului administrativ, tot mai aproape de de realizare! S-a câștigat licitația acestei investiții majore pentru județul Bistrița Năsăud, finanțat prin PNRR.

Raportul procedurii de atribuire a licitației l-am semnat miercuri și l-am prezentat prefectului Teofil Cioarbă, investiția fiind acum în demarare. Urmează proiectarea și începerea lucrării. Doresc să mulțumesc echipei de implementare a proiectului, alături de care am muncit în ultimele luni și alături de care am demonstrat că, indiferent de amploare, orice proiect se poate materializa, dacă există implicare și profesionalism.

Palatul Administrativ este un simbol pentru Bistrița-Năsăud, locul unde se realizează proiecte pentru toți cetățenii județului nostru. Încă de la preluarea funcției de subprefect, mi-am dorit să las în urma mea lucruri realizate pentru oamenii din Bistrița-Năsăud și mă bucur că acest vis se transformă în realitate.

Sunt aici să facem imposibilul, posibil!” a transmis subprefectul Ioan Zăgrean.

Forma RECORD se va ocupa de lucrări

Firma câștigătoare este firma bistrițeană RECORD. Dacă totul merge conform planului, lucrări ar trebui să înceapă la final de iunie.

Firma RECORD a câștigat licitația. Încă suntem în perioada celor 5 zile în care se pot depune contestații. Dar firma a obținut 100 de puncte, așa că nu cred că vor fi probleme. Apoi va mai dura o lună și jumătate proiectare, așa că undeva la final de iunie cred că vom da ordinul de începere a lucrărilor.

Până atunci, căutăm unde să relocăm birourile, astfel încât activitatea să nu fie afectată!” a a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, subprefectul Ioan Zăgrean.

Firma RECORD a reabilitat și ștrandul municipal, sediul DGASPC în clădirea fostului Grup Școlar Forestier, etc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.