13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Firmele care execută lucrări în oraș și își bat joc de cetățeni vor fi sancționate. Turc: „Vor fi amenzi descurajante!”

Primarul Bistriței a anunțat că va fi constituită o nouă comisie în subordinea sa. Aceasta va verifica modul în care firmele care execută lucrări în oraș își fac datoria. „Dacă nu arată respect, amenzile vor fi descurajante!”, a declarat Ioan Turc.

Primarul Ioan Turc a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că firmele care lucrează în oraș NU respectă cetățenii.

„Am observat că nu există un respect suficient pentru oamenii care locuiesc în acest oraș din partea celor care fac aceste intervenții. Încep, aruncă pietre, bolovani pe spațiul verde, sapă și uită lumea când au săpat, lasă săpătura o vreme deschisă, pe urmă pun pământ, dar lasă așa și nu mai vin cu asfalt. Nu se poate! Am avut discuții, am crezut că putem rezolva aceste lucruri printr-o înțelegere ca între domni…”, a declarat Ioan Turc.

Cum discuțiile nu au dus nicăieri, s-a luat decizia înființării unei comisii. Aceasta se va afla în subordinea aparatului primarului și va verifica lucrările din oraș. Iar acolo unde se vor găsi nereguli se vor aplica sancțiuni.

Am solicitat constituirea unui grup de lucru în cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru elaborarea unui regulament privind modalitățile de executare a lucrărilor de reparații pe domeniul public și privat al municipiului, de refacere a acestora și de punere în conformitate cu rețelele subterane de utilități. Acest regulament va avea prevederi de natură tehnică, cu termene de execuție și sancțiuni. 

Asigur pe toată lumea că această componentă – de sancționare va fi una descurajantă”, a subliniat Ioan Turc.

Această comisie va fi înființată în urma unei ședințe de Consiliu Local, iar apoi va putea începe să-și exercite atribuțiile.

Despre termenele de finalizare a unor lucrări executate de DelGaz, în articolul de mai jos:

VIDEO – Turc: „Furnizorii de utilități NU au avut bani ca să lucreze odată cu noi!” CÂND se vor finaliza lucrările:

ARTICOLE SIMILARE

9 COMENTARII

 1. Pe strada Valeriu Braniste s-a freazat o parte din strada si a doua zi au abamdonat lucrarea si au plecat, riverani de pe partea drumului freazat isi rup masinile pentru a iesi de pe proprietati.

 2. Domnule Primar, pana una alta absolut toate spatiile verzii si perimetrele pentru arborii de aliniament sunt facute praf si pulbere. Nu vad bine primaria sa rezolve la timp situatia. E jale.

 3. Nu lucrez la Comelf dar in fiecare zi eu si copii mei ne trezim la 6 pentru ca o “firma de casa” își bate joc de sute de oameni ținând Colegiul National Liviu Rebreanu in Santier fara sfârșit de peste 2.5 ani.
  Ce măsuri puteți sa luați, copii mei au obosit întrebându-ma când se termina toată mascarada.

 4. Woau, a început campania electorală.
  Stați să vedeți ce urmează.
  Lupta se da între primarul actual și unul care se vrea primar mare dezvoltător🤮😂😂😂😂

 5. da, da stim…se lucreaza!!!! Dar, pana una alta, o punem de o mare paranghelie la sfarsitul asta de saptamana.
  In loc sa trageti tare sa inchideti lucrarile voi o dati in petreceri.
  Ca si cum la apartament dai bairam in sufragerie, in rest totul e praf si pulbere cu santierul in lucru.
  Succesuri, mai draga…..

 6. Langa Taxe si impozite, aleea din spate si parcare/ intrarea in parc dupa interventia Aquabis are rupte bordurile si ingropate langa gardul cladirii primariei, asfaltul spart si lasat tare in imediata apropiere si doua taieturi mari si late de-a lungul parcarii/ drumului de acces spre parc. Si asta de cel putin 2 ani. Si cand ploua, ghici ce se intamplaaa…???

 7. AFACERI -CORUPTIE LA NIVEL ANALT AN BN. AN TOATA RO. DE ASTA NU MERGEZI VOI MAI DEPARTE CUM CIVILIZATIA ESTE SCAZUTA RAU DE TOT. MINCIUNA -ARATA RAU ORASUL LASAT CA SI DUPA RAZB.-GROPI -KABLURI -MATERIALE ETC. RAU ARATA RAMANIA -DE BN. -NUMAI FITE STAU LA CONDUCERE ACOLO .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.