18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO – Turc: „Furnizorii de utilități NU au avut bani ca să lucreze odată cu noi!” CÂND se vor finaliza lucrările:

Primarul Ioan Turc a explicat că anumite intervenții la rețelele de utilități nu s-au făcut în timpul lucrărilor de asfaltare deoarece furnizorii NU aveau bani. Acesta a prezentat o listă cu data la care se vor finaliza lucrări pe diferite străzi din municipiu:

Bistrița este într-un șantier total. Se derulează în paralel mai multe proiecte pe fonduri europene. Totodată se asfaltează numeroase străzi, iar unele sunt sparte pentru utilități.

Nu doar Primăria Bistrița lucrează în oraș, ci și furnizorii de utilități. Iar cei de la Delgaz au cele mai multe lucrări în derulare.

De ce unele intervenții nu s-au făcut în timpul lucrărilor pe care noi le-am derulat și au spart pe urmă? Furnizorii de utilități au spus că NU au avut bani în buget atunci. Așa că acum au bani și fac lucrările. Dar le-am pus în vedere să refacă la loc, totul, în termenul prevăzut de lege.

La fel și cu pista de biciclete din Subcetate. A fost nevoie să intervină, dar le-am pus în vedere repararea în termenul impus de lege și pe banii lor.

În unele zone unde am lucrat noi, primăria, am forțat lucrările. Cum a fost pe Șincai, cu conducta de apă”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a prezentat un grafic al termenelor date celor de la DelGAz pentru finalizarea lucrărilor aflate în derulare în oraș:

Întreaga declarație a primarului referitoare la lucrările și intervențiile din oraș, în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. ideea este nu ca aia nu repara….ci cum repara….si cum verifica primaria calitatea reparatiilor. Ca tin 2-3 saptamani si pe urma se prabusesc si apar niste transee!!!!! despre asta este vorba. Despre cine si cum verifica de la primarie daca s-a facut ce trebuie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!