1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FIȚI RESPONSABILI: Campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor, în weekend!

O nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor de rasă comună are loc în weekend. Deși se adresează celor din Năsăud și cartierele aparținătoare, orice animăluț e binevenit. Doar să se facă programare înainte!

Tot mai multe postări cu animăluțe abandonate împânzesc mediul online. Singura modalitate de stopare a fenomenului e sterilizarea câinilor și pisicilor de rasă comună.

Pentru a determina populația să sterilizeze animăluțele, s-a emis chiar și o lege. Astfel, deținerea de câini sau pisici din rasă comună, fără a fi sterilizate, este o ilegalitate. Și Poliția Animalelor aplică amenzi pentru acest lucru.

Nu îți sterilizezi patrupedul? Comiți o ilegalitate! Poliția Animalelor a început sancționarea faptei

În weekend va avea loc o nouă campanie de sterilizare a animalelor din rasa comună. Evenimentul se desfășoară în cartierul Lușca al orașului Năsăud. Dar orice animăluț e binevenit, atât timp cât e programat!

Dragi iubitori de animale, locuitori ai Orașului Năsăud si cartierele aferente!

În data de 15 si 16 OCTOMBRIE (SÂMBĂTĂ & DUMINICĂ), desfășurăm o Campanie de Sterilizare Gratuită PENTRU CÂINI ȘI PISICI DE RASĂ COMUNĂ.

Campania e sponsorizată de către Asociatia AHS- Adăpostul de Câini Năsăud și Org. Wir retten Hunden e.V. în colaborare cu Primăria Orașului NĂSĂUD. Sterilizările vor avea loc la Căminul Cultural din Lușca, nr. 185.

Pentru programări avem nevoie de:

  • Nume
  • Adresă
  • datele animalului (câine sau Pisică) 

Toate PROGRAMĂRILE SE FAC LA numărul de telefon 0746 100 205 – Alexandra Ștefan!

Vă așteptăm în număr cât mai mare! 
FIȚI RESPONSABILI!
AJUTĂ ȘI TU LA STOPAREA ABANDONULUI!!!!” este mesajul transmis de Adăpostul de Câini Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.