20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FIȚI RESPONSABILI: Campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor, în weekend!

O nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor de rasă comună are loc în weekend. Deși se adresează celor din Năsăud și cartierele aparținătoare, orice animăluț e binevenit. Doar să se facă programare înainte!

Tot mai multe postări cu animăluțe abandonate împânzesc mediul online. Singura modalitate de stopare a fenomenului e sterilizarea câinilor și pisicilor de rasă comună.

Pentru a determina populația să sterilizeze animăluțele, s-a emis chiar și o lege. Astfel, deținerea de câini sau pisici din rasă comună, fără a fi sterilizate, este o ilegalitate. Și Poliția Animalelor aplică amenzi pentru acest lucru.

Nu îți sterilizezi patrupedul? Comiți o ilegalitate! Poliția Animalelor a început sancționarea faptei

În weekend va avea loc o nouă campanie de sterilizare a animalelor din rasa comună. Evenimentul se desfășoară în cartierul Lușca al orașului Năsăud. Dar orice animăluț e binevenit, atât timp cât e programat!

Dragi iubitori de animale, locuitori ai Orașului Năsăud si cartierele aferente!

În data de 15 si 16 OCTOMBRIE (SÂMBĂTĂ & DUMINICĂ), desfășurăm o Campanie de Sterilizare Gratuită PENTRU CÂINI ȘI PISICI DE RASĂ COMUNĂ.

Campania e sponsorizată de către Asociatia AHS- Adăpostul de Câini Năsăud și Org. Wir retten Hunden e.V. în colaborare cu Primăria Orașului NĂSĂUD. Sterilizările vor avea loc la Căminul Cultural din Lușca, nr. 185.

Pentru programări avem nevoie de:

  • Nume
  • Adresă
  • datele animalului (câine sau Pisică) 

Toate PROGRAMĂRILE SE FAC LA numărul de telefon 0746 100 205 – Alexandra Ștefan!

Vă așteptăm în număr cât mai mare! 
FIȚI RESPONSABILI!
AJUTĂ ȘI TU LA STOPAREA ABANDONULUI!!!!” este mesajul transmis de Adăpostul de Câini Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!