34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

IMPRESIONANT: Campanie specială în Feldru, pentru profesorii pensionari: O surpriză pentru cei care ne-au ajutat și ne-au pregătit pentru viitor

De câteva zile, la Feldru a încceput o campanie specială pentru profesorii pensionari. „Încă de mici, în sufletul nostru am făcut loc unor persoane care ne-au insuflat dorința de a descoperi, de a cunoaște, de a ști”, a ne reamintește Ioana Sângeorzan.

Unul din scopurile asociației noastre este cel legat de educație. Așa că dorim să vă propunem o campanie specială.

Încă de mici, în sufletul nostru am făcut loc unor persoane care ne-au insuflat dorința de a descoperi, de a cunoaște, de a ști.

Sunt cei care ne-au ajutat, ne-au susținut, ne-au modelat și ne-au pregătit pentru viitor. Fie că este vorba de educator / educatoare, învățător / învățatoare, profesor/ profesoară, cu ocazia Zilei Educatiei, dorim să le mulțumim pentru dăruirea lor”, a argumentat Ioana Sângeorzan demersul asociației Fă Rai din ce Ai Feldru.

Voluntarii asociației au provocat comunitatea din Feldru să ofere un mic gest de apreciere profesorilor pensionari.

În 5 octombrie, vom încerca să îi surprindem plăcut pe dascălii pensionari. Se vor bucura, cu siguranță, că elevii nu i-au uitat și îi prețuiesc încă”, a mai subliniat Ioana Sângeorzan. 

În campanie s-au implicat și elevii Liceului Tehnologic Feldru, alături de florăria Diadar Boutique. 

Cei care doresc să ofere profesorilor dragi de demult un zâmbet și un strop de recunoștință, trebuie doar să doneze în contul asociației orice sumă doresc, cu mențiunea EDUCAȚIE. 

Apoi pot să transmită AICI numele profesorului pe care vor să-l surprindă. Pentru ca surpriza să fie și mai emoționantă, se pot adăuga și mici mesaje pentru educatoarea, învățătorul sau profesorul căruia i se adresează surpriza. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: