5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Fiul unui terapeut din Bistrița a fost împușcat în cap în SUA. Crima pare o execuție

Sorin, fiul de 19 ani al unui bioenergoterapeut din Bistrița, a fost împușcat în cap la finalul lunii mai, în locuința sa din Statele Unite. Potrivit martorului, un alt tânăr prieten cu victima, un individ cu o bluză roșie s-a apropiat de ei, l-a împușcat în cap pe român și s-a făcut nevăzut.

Un tânăr de 19 ani a fost executat lunea trecută, în locuința sa din Ohio, Statele Unite. Potrivit daytondailynews.com, Sorin a fost împușcat în cap în garajul casei sale, la ora 3:00 noaptea. Acesta era însoțit de un alt tânăr, care a și anunțat poliția despre crimă.

Presa americană relatează că martorul a povestit polițiștilor că un individ cu o bluză roșie cu glugă s-a apropiat de ei în garaj, a scos un pistol din haină și l-a împușcat în cap pe român.

La mai bine de o săptămână și jumătate de la incident, poliția americană încă nu a reușit să îl prindă pe făptaș. Oamenii legii au făcut apel la populație să ajute cu orice informație care ar putea duce la prinderea criminalului.

Zona unde locuia Sorin Farcaș cu mama sa este una liniștită. Acesta fusese acceptat primăvara aceasta la Colegiul Sinclair, unde studia matematica. Se pare că tânărul are un frate mai mare, care ar urma să se întoarcă dintr-o misiune militară desfășurată în altă țară.

Părinții lui Sorin erau divorțați, iar până să se despartă au locuit în Dej. În urma separării, tânărul și-a urmat mama în Ohio, Statele Unite, în timp ce tatăl său s-a întors la Bistrița, de unde este. Tatăl adolescentului, care are un cabinet de bioenergoterapie, a plecat de urgență în Statele Unite zilele trecute.

Acesta a făcut un apel inclusiv pe pagina sa de Facebook la cei care ar putea da detalii despre individul care i-a omorât fiul:

„Un om fără Dumnezeu mi-a luat lumina vieții și m-a dus în bezna întunericului, mi-a împușcat copilul. De aceea vă rog pe această cale toți prietenii mei US Army RO Army sau oricine care aveți contacte în Ohio scrieți-mi în privat. Am nevoie de informații, criminalul este în libertate. Trebuie informații pentru poliție”, a postat pe pagina sa de Facebook, Sorin Farcaș, tatăl adolescentului.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!