8.9 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

FOCAR COVID 19 la Centrul de Bătrâni din Maieru! DOAR trei persoane au scăpat!

Primele cazuri pozitive de COVID 19, de la Centrul de Bătrâni din Maieru, au apărut miercuri. A fost testat tot personalul și vârstnicii aflați în îngrijire aici, iar rezultatul e îngrozitor. Doar 3 persoane au rezultate negative, peste 20 de persoane fiind internate deja în spital, în urma rezultatelor pozitive.

Miercuri au fost raportate primele PATRU cazuri de infectare cu coronavirus la Centrul Rezidenţial pentru Vârstnici „Sfinţii Zaharia şi Elisabeta” din Maieru.

Încă un centru de bătrâni ”atacat” de COVID 19! Patru cazuri dintr-un șut!

În raportarea de azi, de la ora 13.00, DSP BN anunța că alte patru persoane din cadrul centrului au fost depistate pozitiv.

COVID-19 face din nou victime în căminul pentru persoane vârstnice și Leoni. Bistrița-Năsăud a trecut de 400 de cazuri de infecție cu coronavirus

În urmă cu puțin timp, s-au terminat de analizat toate probele luate în urma anchetei epidemiologice. Rezultatul e șocant: DOAR trei persoane au scăpat, având rezultate negative. Restul sunt în drum spre spital pentru a fi internați.

22 persoane de la Centrul Rezidenţial pentru Vârstnici „Sfinţii Zaharia şi Elisabeta” din Maieru au fost diagnosticați cu CoVid-19. Printre acestea se numără 18 beneficiari, trei infirmiere și bucătăreasa. Toate aceste persoane diagnosticate cu CoVid-19 au fost transferate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru a primi îngrijiri specifice. Cele trei persoane, beneficiari ai centrului pentru vârstnici care au avut rezultate negative la testarea pentru Coronavirus, au fost transferate într-un apartament pus la dispoziție de Primăria Maieru, pentru a se efectua dezinfecția la centru. În urma anchetei epidemiologice, au fost izolați contacții persoanelor infectate”, au transmis, în urmă cu puțin timp, reprezentanții Prefecturii Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...