11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Focar COVID 19 la penitenciar: Zeci de deținuți, infectați!

Un focar COVID 19 a izbucnit la Penitenciarul Bistrița. Peste 60 de deținuți sunt infectați. CUM e gestionată situația:

Câteva celule din cadrul Penitenciarului Bistrița au fost „transformate” în secție COVID. Asta după ce zeci de deținuți au fost depistați pozitiv.

Prima dată a fost depistat un angajat și unu sau doi deținuți. Așa că s-a făcut o testare în masă a deținuților, rezultatul final fiind de 63 de persoane infectate: 61 de deținuți și doi angajați. Deținuții infectați au fost izolați de restul deținuților”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

Aceștia nu prezintă simptome, iar partea bună este că majoritatea sunt vaccinați.

La penitenciar au fost mai multe campanii de vaccinare. Deci majoritatea sunt vaccinați. Și cei infectați sunt asimptomatici. Dar a fost o testare în masă, de aceea au fost depistați. Momentan sunt izolați la penitenciar și supravegheați de medicul unității”, a explicat Anca Andrițoiu.

Anul trecut, deținuții depistați pozitiv cu COVID 19 erau transferați la Jilava, singura unitate cu spital.

Vom vedea dacă va fi nevoie de transferul vreunuia la spital. Momentan aceștia sunt sub supraveghere, aici la Bistrița!”, a concluzionat Anca Andrițoiu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...