15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Forbes: Managerul Teraplast, în topul celor mai influente femei din România

Mirela Pop, managerul Teraplast, a fost inclusă de Forbes în topul celor mai influente femei din România. Bistrițeanca, economistă de profesie, a preluat frâiele Teraplast în luna mai a anului 2017.

Forbes a inclus-o pe bistrițeanca Mirela Pop în topul celor mai influente femei din România. Aceasta se află pe poziția numărul 15, în top mai regăsindu-se Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei (locul 2), Laura-Codruța Kovesi (locul 3), Măriuca Talpeș (locul 3 – a pus pe picioare alături de soțul  său una dintre cele mai folosite soluții de securitate informatică din lume – Bitdefender).

Mirela Pop este directorul general al grupului Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din România și unul dintre principalii producători de materiale pentru piața construcțiilor și instalațiilor.

Aceasta este de profesie economist și a fost promovată ca director general al grupului în mai 2017. Din 2014 s-a orientat spre activitățile comerciale, ca responsabil de managementul liniei de business Instalații & Amenajări, iar din 2016 a preluat și conducerea business-ului de profile tâmplărie și activitățile de logistică.

În momentul în care a preluat frâiele companiei, Mirela Pop deja era responsabilă de 50% din cifra de afaceri a Grupului Teraplast. Ea a creat și departamentul de credit din Teraplast, prin care se recuperează creanțele de la clienți. Prin acest departament, valoarea creanțelor litigioase a grupului este sub 1%.

Sursa: Forbes.ro

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: