25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Fosta sportivă Gabriela Szabo a fost demisă din fruntea CSM București. Primarul Capitalei trimite corpul de control

Primarul Capitalei, Nicușor Dan a anunțat astăzi că a demis-o pe Gabriela Szabo din fruntea Clubului Sportiv Municipal București. Sportiva va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, iar locul îi va fi luat provizoriu de un adjunct.

Gabriela Szabo nu mai conduce CSM București, a anunțat astăzi primarul Capitalei, Nicușor Dan. Locul îi va fi luat de un adjunct, iar fosta sportivă va fi detașată la conducerea Centrului Dalles.

Primarul spune că actuala conducere a clubului a ratat obiectivele competiționale, ar fi determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos.

„Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București, iar concluzia a fost clară: schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiectivele competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos – decizii pripite și fără consultare, dar și tergiversarea luării unor decizii, incapacitatea de a amortiza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive”, a explicat Nicușor Dan.

Acesta a mai spus că va trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București.

„Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București”, a mai spus primarul.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Inca o taranca parvenita, care a avut succes dar a uitat de unde a plecat.
  Pâna si crosul ala de care se bucurau copiii din Bistrita l-a mutat la Bucuresti.
  Probabil ca acolo se învârt banii cu lopata, iar ea a uitat de vremurile când banii nu erau totul si mai conta si un dram de omenie….
  Unii îsi vând sufletul pentru bani, altii ramân oameni.
  Nu este si cazul ei.

 2. De la Tisa pân’ la Nistru
  Aleargă un fost ministru
  Spre Consiliul Județean:
  Forrest Gump e bistrițean.
  – Aleargă, Gabi, aleargă,
  Saboții să nu se spargă!
  De la Nistru pân’ la Tisa,
  Zâmbim iar, ca Mona Lisa.

 3. În primul rând sa născut și a crescut la oraș,iar dacă sar fi născut la tara ca alti mati campioni ai României tot respect ar trebui sa îi acordam.Iar acel care jignește și critica intreb a făcut ceva pentru România cu care noi ceilalți sa ne mândrim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...