14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Fostul edil de la Sîngeorz, Traian Ogâgău se leapădă de PNL: „Rămân independent!”

Într-o postare pe Facebook, fostul primar al orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, își arată dezamăgirea cu privire la direcția în care se îndreaptă PNL, partid din care a făcut parte și care l-a sprijinit inclusiv la ultimele alegeri, deși era independent. Acesta spune că va rămâne „de dreapta” însă independent.

Fostul primar al orașului Sîngeorz-Băi nu mai este membru PNL încă din toamna anului trecut, din cauza problemelor sale de natură penală. Înregistrarea video în care apare Traian Ogâgău în timp ce își pedepsește fiica dezbrăcată într-o cameră de hotel l-a determinat pe liderul PNL Ioan Turc să se dezică de el.

Mai mult, acesta a candidat ca independent pentru un nou mandat de primar la Sîngeorz-Băi. Susținerea pe care Ogâgău a avut-o din partea PNL a fost însă incontestabilă. Chiar și în momentul în care a pierdut fotoliul de primar, locul i-a fost luat tot de un liberal, care, întâmplător sau nu îi e și rudă prin alianță.

Schimbările din PNL și mai ales alianța cu PSD par să nu fie pe placul lui Ogâgău, care critică dur, într-o postare pe Facebook, situația actuală. Acesta precizează că va rămâne „de dreapta”, însă independent.

„DEJA E PREA MULT. Am fost, sunt și voi rămâne un om de dreapta, însă în actualul PNL, nu mă mai regăsesc. M-am săturat să le răspund oamenilor care au avut încredere în noi, că ce se întâmplă în această perioadă este inadmisibil pentru mulți. Înțeleg, politica este arta compromisului, însă e mult prea mult. 24.11.1927, astăzi se împlinesc 94 de ani de la moartea lui ION I. C. BRĂTIANU, unul dintre întemeietorii PNL. Putem comemora și moartea acestui mare partid din păcate. Rămân independent, dar un om de dreapta!”, a postat, pe Facebook, Traian Ogâgău.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?