28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

Fostul edil de la Sîngeorz, Traian Ogâgău se leapădă de PNL: „Rămân independent!”

Într-o postare pe Facebook, fostul primar al orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, își arată dezamăgirea cu privire la direcția în care se îndreaptă PNL, partid din care a făcut parte și care l-a sprijinit inclusiv la ultimele alegeri, deși era independent. Acesta spune că va rămâne „de dreapta” însă independent.

Fostul primar al orașului Sîngeorz-Băi nu mai este membru PNL încă din toamna anului trecut, din cauza problemelor sale de natură penală. Înregistrarea video în care apare Traian Ogâgău în timp ce își pedepsește fiica dezbrăcată într-o cameră de hotel l-a determinat pe liderul PNL Ioan Turc să se dezică de el.

Mai mult, acesta a candidat ca independent pentru un nou mandat de primar la Sîngeorz-Băi. Susținerea pe care Ogâgău a avut-o din partea PNL a fost însă incontestabilă. Chiar și în momentul în care a pierdut fotoliul de primar, locul i-a fost luat tot de un liberal, care, întâmplător sau nu îi e și rudă prin alianță.

Schimbările din PNL și mai ales alianța cu PSD par să nu fie pe placul lui Ogâgău, care critică dur, într-o postare pe Facebook, situația actuală. Acesta precizează că va rămâne „de dreapta”, însă independent.

„DEJA E PREA MULT. Am fost, sunt și voi rămâne un om de dreapta, însă în actualul PNL, nu mă mai regăsesc. M-am săturat să le răspund oamenilor care au avut încredere în noi, că ce se întâmplă în această perioadă este inadmisibil pentru mulți. Înțeleg, politica este arta compromisului, însă e mult prea mult. 24.11.1927, astăzi se împlinesc 94 de ani de la moartea lui ION I. C. BRĂTIANU, unul dintre întemeietorii PNL. Putem comemora și moartea acestui mare partid din păcate. Rămân independent, dar un om de dreapta!”, a postat, pe Facebook, Traian Ogâgău.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...