12.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Fostul șef al liberalilor, Ioan Oltean, dă verdictul alegerilor din 2020: „Este una dintre cele mai mari greșeli făcute de Turc”

Ce spune cel mai longeviv președinte de organizație liberală din țară despre alegerile din 2020? Ei bine, Ioan Oltean consideră că Ioan Turc a făcut printre cele mai mari greșeli din cariera sa când a ales candidații din pix, fără vot.

Prezent la Radio Someș, Ioan Oltean a vorbit despre viața sa post politică și despre cât de ușor s-a obișnuit cu noua postură de avocat și pensionar.

Acesta a recunoscut că a mai intrat la câte o ședință de partid, când se nimerea pe lângă sediul PNL și că a fost primit de fiecare dată cu respect și amabilitate.

Cât despre alegerile locale și parlamentare din 2020, Ioan Oltean, care a trecut prin multe campanii electorale, spune că Ioan Turc a greșit. Mai mult, aceasta pare să fie una dintre cele mai mari greșeli din cariera sa politică.

„Este una dintre cele mai mari greșeli făcute de Turc. Domnul Orban nu este statutul, nu poate să îi ceară unei organizații județene să încalce statutul. Candidații se aleg prin vot. Aici s-a încălcat această regulă statutară. Pe liste au fost candidați care nici măcar nu și-au depus candidatura. Iar alți candidați nu au fost băgați în seamă, fără să li se dea nici cea mai mică explicație, nici dreptul la cuvânt. Ceea ce este condamnabil. Nu am înțeles de ce președintele Ioan Turc a făcut așa”, a precizat Ioan Oltean, la Radio Someș.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...