10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Fostul șef al liberalilor, Ioan Oltean, dă verdictul alegerilor din 2020: „Este una dintre cele mai mari greșeli făcute de Turc”

Ce spune cel mai longeviv președinte de organizație liberală din țară despre alegerile din 2020? Ei bine, Ioan Oltean consideră că Ioan Turc a făcut printre cele mai mari greșeli din cariera sa când a ales candidații din pix, fără vot.

Prezent la Radio Someș, Ioan Oltean a vorbit despre viața sa post politică și despre cât de ușor s-a obișnuit cu noua postură de avocat și pensionar.

Acesta a recunoscut că a mai intrat la câte o ședință de partid, când se nimerea pe lângă sediul PNL și că a fost primit de fiecare dată cu respect și amabilitate.

Cât despre alegerile locale și parlamentare din 2020, Ioan Oltean, care a trecut prin multe campanii electorale, spune că Ioan Turc a greșit. Mai mult, aceasta pare să fie una dintre cele mai mari greșeli din cariera sa politică.

„Este una dintre cele mai mari greșeli făcute de Turc. Domnul Orban nu este statutul, nu poate să îi ceară unei organizații județene să încalce statutul. Candidații se aleg prin vot. Aici s-a încălcat această regulă statutară. Pe liste au fost candidați care nici măcar nu și-au depus candidatura. Iar alți candidați nu au fost băgați în seamă, fără să li se dea nici cea mai mică explicație, nici dreptul la cuvânt. Ceea ce este condamnabil. Nu am înțeles de ce președintele Ioan Turc a făcut așa”, a precizat Ioan Oltean, la Radio Someș.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....