2.4 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

FOTBAL: Gloria, victorie acasă cu Ocna Mureș. Veteranii aduc 3 puncte importante

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a punctat o victorie importantă pentru clasamentul Ligii 3, seria IX, împotriva celor de la Ocna Mureș. Meciul s-a desfășurat pe Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița de la ora 15:00.

Gloria a bifat o victorie meritată în cea de-a noua etapă din seria IX, Liga 3. Bistrițenii au întâlnit echipa Ocnei Mureș, iar disputa părea una extrem de echilibrată. La debutul partidei, Gloria a dominat clar meciul, având faze frumoase de joc, iar echipa a părut mult mai omogenă față de celelalte partide.

Meciul condus la centru de arbitrul din Fălticeni, Nicolae Silviu Iftode, a cunoscut o serie de erori și faulturi de joc care, până într-un final, nu și-au pus amprenta pe o așteptată victorie a Gloriei.

În minutul 26, un jucător de la Ocna Mureș primește cartonașul galben, unul acordat pe fondul neprofesionist pe care l-a abordat fotbalistul mureșean și a folosit un limbaj licențios în fața brigăzii de arbitrii. În minutul 27 primește cartonaș galben Meșter, fotbalist din echipa bistrițeană, după un fault periculos.

Gloria a dominat jocul până la finalul primei reprize

Până la finalul primei reprize Gloria a dominat jocul și pe teren, dar și pe bancă, iar la pauză scorul era alb: 0-0.

Repriza a doua a început cu o Gloria mai moale pe faza de atac, însă dură în apărare. Toate mingile împinse de mijlocașii mureșeni către atacanți și, respectiv, către poartă, s-au lovit de zidul bistrițenilor. În minutul 60, Alexandru Cioară faultează și primește cartonașul galben.

În minutul 62, Marius Curtuiuș primește mingea în careu și încearcă o lovitură de foarfecă executată impecabil, însă balonul trece pe lângă buturi.

Gloria deschide scorul pe tabela de marcaj prin Ovidiu Stoianof în minutul 75 după o fază de atac la care apărarea mureșeană a rămas spectatoare.

După 10 minute vine golul lui Marius Curtuiuș (’85), demarcat și împins în atac de către Sulici. Și de această dată, jucătorii de la Ocna Mureș au rămas mult în spate pe linia de apărare.

Fluierul de final al centralului a anunțat victoria frumoasă a Gloriei prin veteranii Curtuiuș și Stoianof, iar echipa se situează în acest moment tot pe locul 5, la egalitate de puncte cu locul 4, Unirea Ungheni, respectiv cu 15 puncte.

Gloria continuă lupta pentru podium și are șanse să ajungă în play-off. Următorul meci se va disputa acasă, împotriva celor de la Avântul Reghin pe Jean Pădureanu, în data de 30 octombrie de la ora 15:00.

Raul PETERLIN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...