2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTBAL: Heniu Prundu Bârgăului a suferit prima înfrângere în campionatul feminin de fotbal

Heniu Prundu Bârgăului a fost pentru prima oară învinsă în turul de campionat în Superliga feminină de fotbal. Cu toate că a suferit o înfrângere, a rămas pe podium.

Heniu Prundu Bârgăului a întâlnit Olimpia Cluj în etapa a șaptea a Superligii feminine de fotbal. Fetele de la Heniu au suferit o înfrângere destul de usturătoare, însă rămân pe podium.

Olimpia Cluj a deschis scorul în prima repriză și cele două echipe au plecat la vestiare, scorul de pe tabelă fiind 1-0.

Olimpia Cluj a continuat să marcheze în cea de-a doua repriză și le-a băgat mingea în ațe fetelor de la Heniu de încă trei ori.

Au marcat pentru Olimpia Cluj: Bălăceanu Ioana (2G), Marcu Carmen (1G), Ciolacu Mihaela (1G).

Heniu Prundu Bârgăului se situează în acest moment pe cel de-al doilea loc, la doar un punct de locul 1.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.