13.5 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Fotbaliștii bistrițeni luptă pentru a ajunge în Liga Campionilor! Transmisiune LIVE

UPDATE:

După o partidă incendiară, care a ținut spectatorii cu sufletul la gură, fotbaliștii de la EXTRATEREȘTRII Bistrița au trebuit să se recunoască învinși de AUTO DRIVER Iași. La sfârșitul timpului regulamentar scorul a fost de 1 – 1, apoi s-a trecut la lovituri de la 7 m unde ai noștri au avut două nereușite consecutive în timp ce ieșenii au punctat decisiv de fiecare dată. Scor final 3 – 1, echipa din Bistrița se califică la turneul național, iar moldovenii câștigă și licența de participare la EMF CHAMPIONS LEAGUE – 2018.

Minifotbalul bistrițean se poate lăuda cu încă o performanță deosebită!

În câteva minute începe finala mare: Extratereștrii vor juca împotriva moldovenilor de la Auto Driver Iași!  Urmăriți LIVE ultima partidă a Campionatului Regional N-E la minifotbal, desfășurat în acest weekend la Baza sportivă Raoul Arena din Bistrița.

Baza sportivă Raoul Arena s-a dovedit neîncăpătoare astăzi, 10 iunie, când peste 1000 de spectatori înfocați au fost tratați regește cu fotbal de nivel european de către echipele ajunse în faza semifinalelor. În aceste momente, de la Baza Roul Arena puteți urmări LIVE cele două finale ale Campionatului Regional N-E 2018 de la Bistrița:

[arve url=”https://www.facebook.com/BazaSportivaRaoulArena/videos/623992091284975/” /]

*****

Baza sportivă RAOUL ARENA a fost neîncăpătoare în această dimineață, spectatorii înfocați fiind tratați regește cu fotbal de nivel european de către echipele ajunse în faza semifinalelor. Rezultatele înregistrate au fost: Festiv Roman Piatra Neamț – Auto Driver Iași / scor final: 0 – 2, iar de la ora 11:00: Extratereștrii Bistrița – RAAL Bistrița / scor final: 2 – 0.

Începută cu o anumită reținere, partida EXTRATEREȘTRII – RAAL (o reeditare a meciului din finalul campionatului local) a stat o vreme sub semnul echilibrului, dar pe urmă ambele echipe au reacționat curajos și cu aplomb responsabil la toate nivelurile. Harta fazelor colectate, perle care ne-au trezit admirația, a conturat două grupări pregătite să preia puterea din finala care se va disputa tot astăzi de la ora 16:00.

Două echipe de calibru egal – care meritau să joace chiar finala mare! – cu fotbalişti pe picioarele lor, gata de orice sacrificiu pentru binele formaţiei din care fac parte. Cele două apărări sănătoase, atacanţii agresivi în limitele regulamentului şi toţi ceilalţi jucători au reuşit să convingă spectatorii că nici una dintre participantele la joc nu domină, exemplar, situaţia.

Numai că trebuia să existe un învingător…

O dată pornit, mecanismul trupei lui John Runcan și Alex Rus funcționează după legi fatale pentru adversari: pregătire temeinică, precizie tactică, strategii de redresare, coerență, solidaritate și consecvență. Coșneac înscrie cu un șpiț violent trimis în vinclul porții celor de la RAAL – 1 la 0: diferență cu care se intră la pauză. Insistentul Patca reușește desprinderea, în partea a doua a meciului, după o incursiune personală în terenul advers pecetluind și scorul final: 2 – 0.

Lăudabile sunt atmosferele destinse create de suporterii din ambele tabăre, comportamentul demn al fotbaliștilor, jocul pasional aproape fără legătură cu scorul final, imprudențele cu efect amuzant, dar și orgoliul colectiv de a participa la această competiție regională.

Nu ratați, de la ora 16:00 – finala mare (locurile 1 și 2), disputată de EXTRATEREȘTRII Bistrița – AUTO DRIVER Iași, iar de la ora 17:00 – Festivitatea de premiere și acordarea licenței de participare la EMF Champions League 2018 care se va desfășura în Terme Čatež (Slovenia).

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!