-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

FOTO: 10.000 de lei amendă, pentru un localnic din Sărățel! „Este inacceptabil!”

O cameră video l-a dat de gol pe un bărbat din Sărățel care și-a deșertat căruța cu deșeuri în natură. S-a ales cu o amendă de 10.000 de lei din partea inspectorilor ADI Deșeuri.

Avem toleranță ZERO pentru cei care poluează natura cu deșeuri. Nu mai aruncați deșeurile în natură pentru că riscați sancțiuni foarte mari!”, au transmis cei de la ADI Deșeuri.

Primăria comunei Șieu Măgheruș a ecologizat o zonă din Sărățel. Pentru că locul era predispus abandonului de gunoaie, cei de la ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au instalat o cameră video. 

„Din păcate, previziunile au fost adeverite de către R.R., cetățean din localitate, care, în data de 7 mai, a aruncat deșeuri în acea zonă.

Dovezile au fost trimise Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud. Polițiștii ne-au sprijinit în identificarea și sancționarea făptuitorului cu amendă de 10000 lei”, a transmis ADI Deșeuri.

Anumite deșeuri se pot preda GRATUIT la cele 5 centre de colectare a deșeurilor din județ. Este vorba despre deșeuri voluminoase, deșeuri electrocasnice, deșeuri vegetale. În limita a 200 de kilograme pe an / gospodărie – aici se pot preda inclusiv deșeuri provenite din construcții! 

Operatorul de salubritate Supercom ridică orice tipuri de deșeuri de la populație, pe baza de comandă, au reamintit cei de la ADI Deșeuri.

„Așadar abandonul deșeurilor în natură este inacceptabil! Îl vom sancționa cu fermitate de fiecare dată”, avertizează ADI Deșeuri. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...