25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO: 10.000 de lei amendă, pentru un localnic din Sărățel! „Este inacceptabil!”

O cameră video l-a dat de gol pe un bărbat din Sărățel care și-a deșertat căruța cu deșeuri în natură. S-a ales cu o amendă de 10.000 de lei din partea inspectorilor ADI Deșeuri.

Avem toleranță ZERO pentru cei care poluează natura cu deșeuri. Nu mai aruncați deșeurile în natură pentru că riscați sancțiuni foarte mari!”, au transmis cei de la ADI Deșeuri.

Primăria comunei Șieu Măgheruș a ecologizat o zonă din Sărățel. Pentru că locul era predispus abandonului de gunoaie, cei de la ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au instalat o cameră video. 

„Din păcate, previziunile au fost adeverite de către R.R., cetățean din localitate, care, în data de 7 mai, a aruncat deșeuri în acea zonă.

Dovezile au fost trimise Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud. Polițiștii ne-au sprijinit în identificarea și sancționarea făptuitorului cu amendă de 10000 lei”, a transmis ADI Deșeuri.

Anumite deșeuri se pot preda GRATUIT la cele 5 centre de colectare a deșeurilor din județ. Este vorba despre deșeuri voluminoase, deșeuri electrocasnice, deșeuri vegetale. În limita a 200 de kilograme pe an / gospodărie – aici se pot preda inclusiv deșeuri provenite din construcții! 

Operatorul de salubritate Supercom ridică orice tipuri de deșeuri de la populație, pe baza de comandă, au reamintit cei de la ADI Deșeuri.

„Așadar abandonul deșeurilor în natură este inacceptabil! Îl vom sancționa cu fermitate de fiecare dată”, avertizează ADI Deșeuri. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...