-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Picnic scump, la Colibița! Cât au plătit mai mulți bistrițeni care au făcut grătar în pădure:

În mini-vacanța de Rusalii, mai mulți bistrițeni au plătit scump un picnic la Colibița. Asta după ce au intrat în pădure și au făcut grătare. Jandarmii montani care patrulau în zonă i-au ars la buzunare.

Jandarmii montani de la Colibița au surprins mai mulți bistrițeni care au intrat în fondul forestier, unde au făcut gratare, în afara locurilor special amenajate. Aceștia au aplicat o amendă de 2.000 de lei și un avertisment scris.

Și zilele comunei Căianu Mic s-au terminat cu amenzi. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea a doua scandaluri, sancționând trei persoane cu 1000 de lei și un avertisment scris pentru refuzul declinării identității.

De asemenea, în mini-vacanța de Rusalii, jandarmii au mai dat amenzi pentru cerșetorie sau tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...