8.8 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

FOTO: A ieșit o seară de poveste la întâlnirea vinurilor Cramei Jelna cu carnea de vită premium de la TURMA

Avem dovada că produsele locale se completează perfect atunci când vrei să impresionezi și să-i faci pe oaspeți să-și dorească să revină, să retrăiască o experiență gastronomică impecabilă, completată de vinul perfect alături. Vinurile Cramei Jelna și produsele din carne de vită de la producătorul local TURMA au fost vedetele unui eveniment LIVE COOKING BEEF BAR, desfășurat joi seara pe terasa umbrită din livada de la Jelna.

Biletele puse în vânzare s-au epuizat în doar 24 de ore de la lansarea promovării evenimentului, iar cei 50 de participanți au avut ocazia de a savura preparate inedite din carne de vită și berbecuț, gătite sub ochii lor, și să pună alături vinul potrivit de la Crama Jelna. Ing. Bogdan Negrescu – cel care manageriază proiectul Turma premiumbeef.ro și wine maker-ul Darius Pripon – tânărul creator al vinurilor de la Crama Jelna – au dezvăluit din secretele lor și i-au îndrumat în experiența gastronomică locală pe cei prezenți, astfel încât a ieșit o seară memorabilă, în care totul a decurs perfect în decorul perfect.

Cu un Like dat paginii de Facebook Crama Jelna sau paginii de Instagram cramajelna vă asigurați că aflați în timp util de toate evenimentele care se vor mai organiza aici, iar mai multe despre produsele TURMA aflați în articolul de mai jos:

POVESTEA “TURMA” – Carnea de vită PREMIUM produsă în Bistrița-Năsăud, după 20 de ani de muncă și o concurență acerbă pe o piața internațională exigentă

Mulțumim Wolf Art Agenția de Imagine pentru fotografiile puse la dispoziție de la acest eveniment:

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.