13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: A ieșit o seară de poveste la întâlnirea vinurilor Cramei Jelna cu carnea de vită premium de la TURMA

Avem dovada că produsele locale se completează perfect atunci când vrei să impresionezi și să-i faci pe oaspeți să-și dorească să revină, să retrăiască o experiență gastronomică impecabilă, completată de vinul perfect alături. Vinurile Cramei Jelna și produsele din carne de vită de la producătorul local TURMA au fost vedetele unui eveniment LIVE COOKING BEEF BAR, desfășurat joi seara pe terasa umbrită din livada de la Jelna.

Biletele puse în vânzare s-au epuizat în doar 24 de ore de la lansarea promovării evenimentului, iar cei 50 de participanți au avut ocazia de a savura preparate inedite din carne de vită și berbecuț, gătite sub ochii lor, și să pună alături vinul potrivit de la Crama Jelna. Ing. Bogdan Negrescu – cel care manageriază proiectul Turma premiumbeef.ro și wine maker-ul Darius Pripon – tânărul creator al vinurilor de la Crama Jelna – au dezvăluit din secretele lor și i-au îndrumat în experiența gastronomică locală pe cei prezenți, astfel încât a ieșit o seară memorabilă, în care totul a decurs perfect în decorul perfect.

Cu un Like dat paginii de Facebook Crama Jelna sau paginii de Instagram cramajelna vă asigurați că aflați în timp util de toate evenimentele care se vor mai organiza aici, iar mai multe despre produsele TURMA aflați în articolul de mai jos:

POVESTEA “TURMA” – Carnea de vită PREMIUM produsă în Bistrița-Năsăud, după 20 de ani de muncă și o concurență acerbă pe o piața internațională exigentă

Mulțumim Wolf Art Agenția de Imagine pentru fotografiile puse la dispoziție de la acest eveniment:

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.