18.1 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

FOTO: A ieșit o seară de poveste la întâlnirea vinurilor Cramei Jelna cu carnea de vită premium de la TURMA

Avem dovada că produsele locale se completează perfect atunci când vrei să impresionezi și să-i faci pe oaspeți să-și dorească să revină, să retrăiască o experiență gastronomică impecabilă, completată de vinul perfect alături. Vinurile Cramei Jelna și produsele din carne de vită de la producătorul local TURMA au fost vedetele unui eveniment LIVE COOKING BEEF BAR, desfășurat joi seara pe terasa umbrită din livada de la Jelna.

Biletele puse în vânzare s-au epuizat în doar 24 de ore de la lansarea promovării evenimentului, iar cei 50 de participanți au avut ocazia de a savura preparate inedite din carne de vită și berbecuț, gătite sub ochii lor, și să pună alături vinul potrivit de la Crama Jelna. Ing. Bogdan Negrescu – cel care manageriază proiectul Turma premiumbeef.ro și wine maker-ul Darius Pripon – tânărul creator al vinurilor de la Crama Jelna – au dezvăluit din secretele lor și i-au îndrumat în experiența gastronomică locală pe cei prezenți, astfel încât a ieșit o seară memorabilă, în care totul a decurs perfect în decorul perfect.

Cu un Like dat paginii de Facebook Crama Jelna sau paginii de Instagram cramajelna vă asigurați că aflați în timp util de toate evenimentele care se vor mai organiza aici, iar mai multe despre produsele TURMA aflați în articolul de mai jos:

POVESTEA “TURMA” – Carnea de vită PREMIUM produsă în Bistrița-Năsăud, după 20 de ani de muncă și o concurență acerbă pe o piața internațională exigentă

Mulțumim Wolf Art Agenția de Imagine pentru fotografiile puse la dispoziție de la acest eveniment:

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...