-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Transferuri la Gloria: Handbaliste tinere și valoroase pentru echipa de senioare

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a anunțat alte două transferuri pentru sezonul următor pentru echipa de handbal feminin care activează în prima ligă de handbal.

Handbalistele aduse la Gloria sunt tinere. O sportivă vine de la Centrul de Excelență de la Vâlcea și va ocupa postul de pivot, iar cealaltă este una dintre cele mai apreciate portărițe din Spania.

Renata Arruda și Maria Noemi Mezei, 23 și 17 ani, au semnat cu Gloria pentru sezonul următor pe lângă alte nume care vor veni la Bistrița, precum Cristina Laslo și Yulyia Dumanska.

Renata Arruda

Renata Arruda are 23 de ani și este componentă a lotului național iberic. Portarul a jucat în carieră la CB La Cazada și Bera Bera, ambele din Spania dar și la CS Măgura Cisnădie.

A fost aleasă în All Star Team în Superliga Spaniei (2018, 2019, 2020) dar și la Campionatul Central și Sud American (2021), fiind medaliată cu aur a Campionatul Panamerican pentru junioare din Brazilia (2018), Campionatul Central și Sud American – Brazilia (2018), Jocurile Panamericane, Lima – Peru (2019).

Maria Noemi Mezei

Maria Noemi Mezei este vicecampioană națională cu Energetic Râmnicu Vâlcea, desemnată „Cel mai bun pivot” și „Cea mai bună jucătoare a meciului”, sportiva care se alătură lotului Gloriei 2018 din Liga Florilor MOL este componentă a lotului național, alături de care are în palmares locul 1 (2021, 2020) repectiv 2 (2022) la Trofeul Carpați, locul 5 la Campionatul European din Muntenegru (2021), locul 2 la Jocurile Mediteraneene – Muntenegru (2019), fiind totodată medaliată cu bronz la Campionatul Mondial Școlar și aur la Olimpiada Națională Școlară.

Noemi Mezei a jucat în carieră la LPS Banatul Timișoara, A.S. Câtu și Energetic Râmnicu Vâlcea.

Sursa foto/info: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.