8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

FOTO: A început montarea patinoarului. Unde și de când putem patina

Pe timp de iarnă bistrițenii s-au bucurat, în anii precedenți, de locații pentru patinat. În unii ani au fost chiar două patinoare. Anul trecut a funcționat doar cel din spatele Spitalului Județean. Anul acesta va fi din nou un singur patinoar. Lucrările de amplasare a acestuia au început:

În fiecare an, în perioada de iarnă, în municipiu existau locuri în care bistrițenii puteau să patineze. De cele mai multe ori, un mic patinoar era amplasat în fața Sălii Polivalente. Apoi s-a mutat pe pietonal.

Au existat ani în care au fost două patinoare, atât pe pietonal cât și în spatele Spitalului. Anul trecut însă, firma care avea patinoarul pe Pietonal s-a retras.

Astfel, Primăria Bistrița a scos la licitație o nouă locație pentru amplasarea unui patinoar. E vorba de 900 metri pătrați, parcarea din fața Palatului Culturii.

S-au arătat interesate două firme, iar câștigătorii licitației sunt cei care deschideau Ice Arena în spatele Spitalului Județean.

Astfel, în acest an, va exista doar un singur patinoar, care va funcționa în lunile decembrie și ianuarie.

Lucrările de amplasare ale acestuia au început deja. Iar dacă vremea va fi prielnică, de la 1 Decembrie ar trebui să se poată patina.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: