22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

Un tânăr a furat o mașină, iar un bistrițean a ajuns după gratii pentru că a condus beat

Alcoolul la volan se pedepsește cu închisoare. S-a convins de asta un bistrițean care a fost încarcerat ieri pentru comiterea acestei infracțiuni. Și furtul te poate duce după gratii. Mai ales dacă furi o mașină și nu ai nici permis de conducere.

Tot mai multe infracțiuni la regimul rutier. Cel mai des întâlnite sunt conducerea fără permis sau sub influența alcoolului. Iar uneori, mașinile sunt conduse de cei care le-au furat.

Încarcerat, pentru că a condus beat

Ieri, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bistrița, împotriva unui bărbat de 37 ani din Bistrița.

Acesta a fost condamnat la un an și șase luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

A furat o mașină și nu avea nici permis

La data de 13 noiembrie a.c., poliția a fost sesizată despre furtul unui autoturism, de pe raza localității Telcișor. Mașina fusese lăsată neasigurată

„Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au găsit autoturismul în cauză, abandonat pe raza localității Telciu. Cu ocazia extinderii investigațiilor, polițiștii Secției 6 au identificat un tânăr de 21 ani din Telcișor, bănuit de comiterea faptei de furt. De asemenea, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...