14.1 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

TRIST – Sărăcia a împins-o în Pasul Tihuța, unde și-a găsit sfârșitul

O femeie de 35 de ani și-a găsit sfârșitul zilele trecute în Pasul Tihuța. Trupul acesteia a fost găsit pe un câmp din Piatra Fântânele. Femeia, care era din județul Suceava, a fost împinsă în Piatra Fântânele de sărăcie.

În urmă cu câteva zile, pe un câmp din Pasul Tihuța a fost descoperit trupul fără viață al unei femei de 35 de ani din localitatea Dorna Candrenilor. Aceasta nu prezenta semne de violență, moartea sa fiind cel mai probabil cauzată de o afecțiune.

Femeia, care nu avea adăpost și obișnuia să cerșească, a fost adusă în Piatra Fântânele chiar de sărăcie. Aceasta trăia din mila celor din jur. Trupul său a fost descoperit de o femeie din localitate.

„La data de 10 noiembrie a.c. am fost sesizați de către o femeie de 68 de ani din Piatra Fantanele, cu privire la faptul că, în apropierea unui imobil din localitate a fost găsit trupul unei persoane. La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind femeie de 35 de ani din Dorna Candrenilor. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații.