13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

TRIST – Sărăcia a împins-o în Pasul Tihuța, unde și-a găsit sfârșitul

O femeie de 35 de ani și-a găsit sfârșitul zilele trecute în Pasul Tihuța. Trupul acesteia a fost găsit pe un câmp din Piatra Fântânele. Femeia, care era din județul Suceava, a fost împinsă în Piatra Fântânele de sărăcie.

În urmă cu câteva zile, pe un câmp din Pasul Tihuța a fost descoperit trupul fără viață al unei femei de 35 de ani din localitatea Dorna Candrenilor. Aceasta nu prezenta semne de violență, moartea sa fiind cel mai probabil cauzată de o afecțiune.

Femeia, care nu avea adăpost și obișnuia să cerșească, a fost adusă în Piatra Fântânele chiar de sărăcie. Aceasta trăia din mila celor din jur. Trupul său a fost descoperit de o femeie din localitate.

„La data de 10 noiembrie a.c. am fost sesizați de către o femeie de 68 de ani din Piatra Fantanele, cu privire la faptul că, în apropierea unui imobil din localitate a fost găsit trupul unei persoane. La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind femeie de 35 de ani din Dorna Candrenilor. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: