23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO- A scăpat fără nicio zgârietură, după o cascadorie ca-n filme

Un tânăr de 23 de ani a scăpat fără nicio zgârietură, după ce a fost protagonistul unei cascadorii ca-n filme, între localitățile Șirioara și Coasta. Acesta a ieșit cu mașina în decor, unde a pus-o cu roțile-n sus.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 151, între localitățile Coasta și Șirioara. Din primele informații șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în decor, unde s-a răsturnat.

În ciuda cascadoriei fără voie pe care a făcut-o tânărul șofer nu s-a ales nici măcar cu o zgârietură, refuzând transportul la spital.

„La locul accidentului a fost găsită o singură victimă, în vârstă de aproximativ 23 de ani. A fost evaluată la fața locului și refuză transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...