23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

SURSE: Alexandru Pugna preia Centrul Județean pentru Cultură

Fostul secretar de stat Alexandru Pugna va prelua Centrul Județean pentru Cultură, cel puțin temporar, până se va organiza un concurs în acest sens. Se pare că decizia ar fi aparținut angajaților instituției.

Alexandru Pugna va prelua Centrul Județean pentru Cultură, după ce postul de manager s-a vacantat, Gavrilă Țărmure mutându-se la Centrul Municipal pentru Cultură.

Surse Bistrițeanul.ro au spus că acesta a fost votat de către angajați pentru a conduce instituția provizoriu, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestui post.

Alexandru Pugna este cântăreț de muzică populară, dar și realizator de emisiuni folclorice. Acesta a fost și secretar de stat în Ministerul Culturii până în 2019, dar și vicepreședinte al Consiliului Județean.

UPDATE:

Într-un comunicat de presă, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud confirmă informația apărută în Bistrițeanul.ro:

„Angajații Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud s-au întrunit astăzi, 14 aprilie 2021, la Sala „Valeria Peter Predescu” a Cinematografului Dacia, cu scopul de a propune un manager interimar al instituției, ca urmare a faptului că dr. Gavril Țărmure va ocupa postul de manager al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița, post obținut prin concurs. Alexandru Pugna a fost propus manager interimar și votat în unanimitate de către colegi. Această inițiativă a angajaților Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud de a-l propune și alege pe Alexandru Pugna ca manager interimar al instituției a fost agreată de către președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, cel care va face, potrivit legii, această numire”, se arată în comunicatul de presă respectiv.

Mai puteți citi pe acest subiect:

Cine va prelua funcția de manager la Centrul Județean pentru Cultură, în locul lui Gavril Țărmure

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...