16.9 C
Bistrița
miercuri, iunie 29, 2022

Cine va prelua funcția de manager la Centrul Județean pentru Cultură, în locul lui Gavril Țărmure

A rămas vacant postul de conducere la Centrul Județean pentru Cultură – după ce Gavril Țărmure a câștigat concursul de manager la Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc”. Cine are șanse să preia fotoliul de manager:

A rămas liber fotoliul de manager la Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud – până acum condus de Gavril Țărmure. Acesta a câștigat concursul de proiecte de management organizat de Primăria Bistrița, urmând să ocupe funcția de manager la Centrul Cultural Municipal.  

Este oficial: Gavril Țărmure va conduce Centrul Cultural Municipal în următorii trei ani!

„Știm public că pleacă. Am înțeles din discuția mea de ieri cu domnul Țărmure că în prima fază – cei din Primăria Bistrița au zis rezolvă lucrurile mai repede. Dar acum ele se prelungesc până după ședința de Consiliu Local, având în vedere validarea rezultatelor concursului”, a confirmat Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, în subordinea căruia se află și Centrul Județean pentru Cultură.

Radu Moldovan a mai explicat, într-o conferință de presă, că – în conformitate cu prevederile legale – președintele Consiliului Județean nominalizează un manager interimar. 

„Vom da de urgență drumul în paralel și la concurs, pentru a avea un nou manager la Centrul Județean pentru Cultură”, a punctat Radu Moldovan. 

Președintele CJ BN a subliniat că nu are de gând să numească el interimar și nici nu poate divulga înainte de a se întâmpla. „În două–trei zile, veți afla cine este, dar nu va fi decizia mea. Veți vedea cine este și cum a fost desemnat. Nu pot comunica acum public înainte de a mă întâlni cu oamenii” a mai explicat Radu Moldovan.

Acesta a confirmat doar că managerul intermar va fi numit dintreangajații din interiorul instituției.

Radu Moldovan a mai explicat că Gavril Țărmure va putea să plece, de îndată ce va fi notificat că începe munca la Centrul Cultural Municipal.

Ulterior, conform legii, va surveni un termen de încheiere a relațiilor de muncă în mod amiabil, dar și „predarea” actelor și situațiilor de la Centrul Județean pentru Cultură. Cel mai probabil, acestea se vor întâmpla în jurul datei de 5-10 mai – a mai precizat președintele CJ Radu Moldovan.

Foto @ Centrul Judetean pentru Cultură

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...