13.5 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO – Accident în lanț la semafor, pe Andrei Mureșanu, din cauza neatenției

Șoferul unei dube a provocat un accident în lanț în această după-masă, pe strada Andrei Mureșanu, din neatenție. Acesta nu a oprit la semafor intrând în autoturismul din față, care la rândul său a lovit mașina din fața sa.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe strada Andrei Mureșanu. Din primele informații, acesta ar fi fost produs de un tânăr care conducea o dubă. Totul s-a întâmplat la un semafor, unde era formată o coloană de mașini.

Șoferul dubei nu a oprit la semafor intrând în autoturismul din fața sa. Acesta, la rândul său, a lovit mașina care stătea în fața sa. Datorită vitezei reduse, mașinile implicate nu au fost serios avariate.

În prima fază toți cei trei conducătorii auto implicați în accident au refuzat transportul la spital. Este posibil ca șoferița ultima lovită să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!