13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO – Accident în lanț la semafor, pe Andrei Mureșanu, din cauza neatenției

Șoferul unei dube a provocat un accident în lanț în această după-masă, pe strada Andrei Mureșanu, din neatenție. Acesta nu a oprit la semafor intrând în autoturismul din față, care la rândul său a lovit mașina din fața sa.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe strada Andrei Mureșanu. Din primele informații, acesta ar fi fost produs de un tânăr care conducea o dubă. Totul s-a întâmplat la un semafor, unde era formată o coloană de mașini.

Șoferul dubei nu a oprit la semafor intrând în autoturismul din fața sa. Acesta, la rândul său, a lovit mașina care stătea în fața sa. Datorită vitezei reduse, mașinile implicate nu au fost serios avariate.

În prima fază toți cei trei conducătorii auto implicați în accident au refuzat transportul la spital. Este posibil ca șoferița ultima lovită să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: