23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

FOTO: Accident spectaculos la Cepari! Doi tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

O mașină condusă de un tânăr de 21 de ani din Bistrița s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar în urma impactului s-a făcut praf. Evenimentul s-a petrecut pe un Drum Comunal din Cepari.

În această zi, polițiștii au intervenit la un eveniment produs în Cepari. O mașină condusă de un tânăr de 21 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Șoferul și o pasageră de 19 ani din Mocod au fost răniți. Mașina s-a făcut praf, dar din fericire tinerii au scăpat destul de ieftin. Cei doi au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiștii rutieri, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, urmând stabilirea modului și cauzelor producerii evenimentului rutier.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: