-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

FOTO: La Prundu Bârgăului se poate, la Bistrița mai așteptăm! Superbă zonă de promenadă pe malurile unui pârâu

Dacă la Bistrița doar se vorbește de o zonă de promenadă pe malul râului ce străbate orașul, la Prundu Bârgăului a fost amenajată o astfel de zonă și este superbă!

Locuitorii comunei Prundu Bârgăului au acum un loc de promenadă, unde se pot plimba, se pot odihni pe băncuțe și admira pârâul Secu, ce străbate localitatea. Peste un milion de lei au costat lucrările

„Zona a fost stabilizată, iar malurile sunt sprijinite de un zid din beton armat, fiind amenajată și o faleză și trepte care permit coborârea până în albia râului. Este o zonă centrală, deschisă, unde locuitorii comunei se pot relaxa și se pot plimba”, a precizat primarul Doru Crișan.

Potrivit primarului, în cadrul proiectului au fost amenajate și câteva alei, spații verzi și 27 de locuri de parcare.

„Proiectul de amenajare a râului Secu face parte dintr-un amplu program de modernizare pe care îl implementăm la nivelul comunei noastre și care vizează amenajarea zonei centrale. Mai sunt câteva mici lucruri de făcut aici – montarea coșurilor de gunoi și a băncuțelor însă, în scurt timp, vor fi efectuate și aceste lucrări”, mai spune Doru Crișan.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Atâta timp cât la Bistrița avem Gică Contra în persoana lui Marius Bălan și un primar care nu este în stare sa aibă început nici un proiect la mai bine de un an de când a fost ales este normal ca în municipiu sa nu se facă nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: