4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Șapte sportivi din Bistrița-Năsăud, campioni balcanici la taekwondo!

Șapte dintre sportivii secției de Taekwondo din cadrul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au obținut medalia de aur și titlul suprem la „Balkan Taekwondo Championship”, competiție găzduită de capitala României.

Șapte sportivi din Bistrița-Năsăud înscriși la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au cucerit medalia de aur la balcaniada de taekwondo găzduită la București. Sportivii bistrițeni sunt antrenați de Marius Muti și Ica Sigartău.

La „Balkan Taekwondo Championship” au participat peste 520 de sportivi din 10 țări: Grecia, Turcia, Serbia, Bulgaria, Muntenegru, Bosnia Herțegovina, Albania, Slovenia, Croația și România.

Iată campionii și categoriile la care au luptat:

  •  𝗠𝗜𝗛𝗔𝗜 𝗖𝗥𝗜𝗦𝗧𝗜𝗔𝗡 𝗕𝗨𝗥𝗔 (juniori masculin – 78 kg)
  • 𝗦̦𝗧𝗘𝗙𝗔𝗡 𝗚𝗔𝗕𝗥𝗜𝗘𝗟 𝗔𝗚𝗥𝗜𝗦̦𝗔𝗡 (juniori masculin – 73kg)
  • 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗢 𝗥𝗔𝗨𝗟 𝗙𝗜𝗟𝗜𝗣 𝗠𝗨𝗥𝗘𝗦̦𝗔𝗡𝗨 (juniori masculin – 55kg)
  • 𝗩𝗟𝗔𝗗 𝗜𝗢𝗔𝗡 𝗧̦𝗘𝗡𝗚𝗛𝗘𝗟 (cadeți masculin – 41 kg)
  • 𝗔𝗡𝗔 𝗟𝗨𝗜𝗭𝗔 𝗕𝗜𝗡𝗗𝗘𝗔 (cadeți feminin – 47 kg)
  • 𝗜𝗔𝗦𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗕𝗨𝗛𝗔𝗜 (cadeți feminin – 55 kg)
  • 𝗔𝗠𝗜𝗥 𝗗𝗢𝗥𝗜𝗡 𝗛𝗔𝗟𝗔𝗦𝗨 (cadeți masculin – 65 kg)
Din păcate, unul dintre sportivii pe care clubul i-a deplasat la concurs s-a accidentat și nu a putut participa.
Info/Foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (Facebook)

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.