10.9 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

FOTO: ACS Heniu Prundu Bârgăului, vicecampioana României, pentru a doua oară consecutiv

ACS Heniu Prundu Bârgăului a devenit – pentru a doua oară consecutiv – vicecampioana României la fotbal feminin.

Fotbalistele din Prundu Bârgăului nu se lasă și urcă din nou pe podium. Sportivele au reușit să pună localitatea de pe Valea Bârgăului pe harta fotbalului feminin, a comentat Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Acesta s-a declarat mândru de performanța fotbalistelor, felicitându-le.

Să continuați să luptați pe teren, să țineți ștacheta sus și să aveți siguranță că suporterii vă sunt alături. Felicitări antrenorilor, oamenilor ce vă sunt alături și mediului privat care e trup și suflet alături de voi”, a mai transmis Emil Radu Moldovan.

Și pentru că nicio performanță nu rămâne nerăsplătită, și fotbalistului Mihai Andronesi a primit un premiu special.

Președintele CJ BN a apreciat felul în care micul fotbalist a reprezentat județul la Cupa Satelor, numindu-l „jucătorul turneului”. 

„I-am oferit o diplomă, în semn de apreciere. Mult succes tuturor! Vă doresc cât mai multe victorii, pe care să le aduceți, aici, acasă în #PoartaTransilvaniei! Continuăm să susținem performanța!”, a conchis Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....