14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

FOTO: Ágnes Müller (CNAM) și Adelina Avram (CNLR), absolventele care au avut doar medii de 10, în cei patru ani de liceu!

S-a încheiat ieri anul școlar pentru liceenii de clasa a XII-a. Cele mai titrate colegii din oraș se mândresc cu două absolvente care au reușit performanța de a obține doar medii de 10 în cei patru ani de liceu! Sunt Ágnes Müller (CNAM) și Adelina Avram (CNLR).

Adelina Avram este șefa de promoție la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița în acest an. A terminat cu 10 pe linie, obținând doar medii de 10, în cei patru ani de liceu.

A fost în clasa de matematică-informatică și a participat la numeroase olimpiade naționale.

Adelina Avram a punctat subtil și emoțiile ceremoniei de final de an:

„…acel moment când ești fericit că ai ieșit din burta unui pește și încă nu ai realizat că în continuare te afli în interiorul unuia și mai mare…” 

Ágnes Müller este elevă în clasa a XII-a B, la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița. Ea este șefa de promoție a generației 2020-2021 cu media generală 10 în toți cei patru ani de liceu. 

Într-un interviu acordat CNAMonline, Ágnes Müller a subliniat că notele nu sunt cel mai important lucru pentru ea. Ele reprezintă doar rezultatele muncii sale.

Vrea să meargă la UBB Cluj, la Comunicare si Relații Publice în limba maghiară. Pentru că i se oferă mai multe oportunități, fiind pasionată mai ales de partea de comunicare prin social media.

Pe tinerii elevi care urmează cursurile la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Ágnes Müller îi îndeamnă „să-și găsească propriul ritm și echilibrul între învățarea consistentă și participarea la activități extrașcolare. Cred că ambele sunt la fel de importante în ceea ce înseamnă experiența din liceu.

Din propria experiență, pot spune că acestea te învață concepte și competențe pe care altfel nu le-ai cunoaște… Titlul de șefă de promoție îmi confirmă faptul că munca mea nu a fost în zadar și sunt mândră că rezultatele mele sunt apreciate…”, a mărturisit tânăra absolventă.

Momentele care i-au definit anii de liceu sunt experiențele trăite în Consiliul Elevilor Maghiari din Bistrița. Alături de ei a organizat evenimente la nivel local, dar a și participat la evenimente naționale, organizate de Uniunea Liceenilor Maghiari din România.

Mult succes tuturor absolvenților, la examenul de Bacalaureat care se apropie!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...