15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

FOTO: Ágnes Müller (CNAM) și Adelina Avram (CNLR), absolventele care au avut doar medii de 10, în cei patru ani de liceu!

S-a încheiat ieri anul școlar pentru liceenii de clasa a XII-a. Cele mai titrate colegii din oraș se mândresc cu două absolvente care au reușit performanța de a obține doar medii de 10 în cei patru ani de liceu! Sunt Ágnes Müller (CNAM) și Adelina Avram (CNLR).

Adelina Avram este șefa de promoție la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița în acest an. A terminat cu 10 pe linie, obținând doar medii de 10, în cei patru ani de liceu.

A fost în clasa de matematică-informatică și a participat la numeroase olimpiade naționale.

Adelina Avram a punctat subtil și emoțiile ceremoniei de final de an:

„…acel moment când ești fericit că ai ieșit din burta unui pește și încă nu ai realizat că în continuare te afli în interiorul unuia și mai mare…” 

Ágnes Müller este elevă în clasa a XII-a B, la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița. Ea este șefa de promoție a generației 2020-2021 cu media generală 10 în toți cei patru ani de liceu. 

Într-un interviu acordat CNAMonline, Ágnes Müller a subliniat că notele nu sunt cel mai important lucru pentru ea. Ele reprezintă doar rezultatele muncii sale.

Vrea să meargă la UBB Cluj, la Comunicare si Relații Publice în limba maghiară. Pentru că i se oferă mai multe oportunități, fiind pasionată mai ales de partea de comunicare prin social media.

Pe tinerii elevi care urmează cursurile la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Ágnes Müller îi îndeamnă „să-și găsească propriul ritm și echilibrul între învățarea consistentă și participarea la activități extrașcolare. Cred că ambele sunt la fel de importante în ceea ce înseamnă experiența din liceu.

Din propria experiență, pot spune că acestea te învață concepte și competențe pe care altfel nu le-ai cunoaște… Titlul de șefă de promoție îmi confirmă faptul că munca mea nu a fost în zadar și sunt mândră că rezultatele mele sunt apreciate…”, a mărturisit tânăra absolventă.

Momentele care i-au definit anii de liceu sunt experiențele trăite în Consiliul Elevilor Maghiari din Bistrița. Alături de ei a organizat evenimente la nivel local, dar a și participat la evenimente naționale, organizate de Uniunea Liceenilor Maghiari din România.

Mult succes tuturor absolvenților, la examenul de Bacalaureat care se apropie!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: