28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

FOTO: Ai o bijuterie din aur veche sau ruptă? La Atlantis Gold o poți înlocui cu una nouă, la modă

Magie de Crăciun la Bijuteria Atlantis Gold din incinta B1 Shopping Center! Aici, orice bijuterie veche sau ruptă poate fi înlocuită cu una nouă, numai bună să ți-o faci cadou de Crăciun sau să o faci cadou cuiva drag! În stoc tocmai au intrat sute de bijuterii din aur și argint pentru copii, tineri sau pentru adulți, oricât de pretențioși ar fi, tot găsești ceva pe gustul celor dragi, chiar ai de unde alege la Atlantis Gold.

Câți dintre noi nu avem acasă, într-o cutiuță, bijuterii din aur vechi, rupte sau poate ieșite de mult din modă?!  Dacă vreți să vă purtați iar aurul și să trăiți bucuria purtării unei bijuterii noi de Crăciun, puteți profita de avantajele de a fi clientul bijuteriei Atlantis Gold, deschisă în incinta B1 Shopping City, la ieșirea din Bistrița spre Unirea. Aici, în schimbul aurului vechi, puteți lua bijuterii de aur noi, la modă. Dacă aurul pe care îl aveți nu acoperă valoarea integrală a bijuteriei noi veți plăti doar diferența de bani.

Bijuteria Atlantis Gold aduce la Bistrița mii de bijuterii din argint și din aur, cu pietre semiprețioase sau prețioase, inclusiv diamante, așadar e practic imposibil să nu găsiți o aici o bijuterie pe gustul vostru, inclusiv ceasuri de aur, butoni din aur sau piese din aur lucrate cu migală de maeștri bijutieri din țară și străinătate, adevărate opere de artă.

Dacă vreți doar să investiți în aur, la Atlantis Gold puteți comanda lingouri de aur, în gramajul dorit.

Mai multe informații și o parte din bijuteriile, inelele de logodnă și verighetele disponibile în magazinele Atlantis Gold puteți vedea și pe site-ul lor www.atlantisgold.ro

Bijuteria din Bistrița, din incinta B1 Shopping City este deschisă în fiecare zi, de luni și până duminică.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...