9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO- Așa DA! Echipele de robotică din Bistrița au curățat malurile râului Caila

Echipele de robotică ale CNAM, CNLR și INFOEL au lăsat deoparte tehnologia si au ieșit la ecologizare. Alături de cei din ADI Deșeuri, au curățat ieri malurile râului Caila.

Fac calcule, umblă cu tot felul de cabluri, se pricep în formule și inovație, dar nu uită și de realitate și să facă fapte bune. Echipele de robotică din Bistrița au lăsat deoparte tehnologia și timp de câteva ore au sărit în ajutor naturii.

Elevii de la CNAM, CNLR și INFOEL au curățat, alături de cei de la ADI Deșeuri, malurile râului Caila.

Atitudine, implicare și altruism sunt atributele ce îi definesc pe acești tineri frumoși care iubesc natura!

Haideți să le urmăm exemplu, să respectăm și să îngrijim mediul în care trăim. Sunt atâtea locuri frumoase în jurul nostru, să nu ne mai batem joc de ele!

Astăzi am desfășurat o acțiune de ecologizare pe pârâul Caila în aval de localitatea cu același nume.

Alături de echipa ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, i-am avut ca și voluntari pe membrii celor 3 echipe de robotică din Bistrița :

  • Atomic Bots de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”
  • InfotronX de la Colegiul Tehnic ”Infoel”
  • Bolts & Gears de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”.

Le-am vorbit elevilor despre importanța protejării naturii și mediului în care trăim, despre cât de important este să colectăm selectiv. Împreună cu acești tineri minunați am reușit să strângem de pe malurile pârâului peste 100 de saci de deșeuri abandonate.

Aceste acțiuni sunt bune și educative pentru că tinerii conștientizează realitatea în care ne aflăm din acest punct de vedere. Suntem mulțumiți și  bucuroși de rezultatul muncii noastre! Am curățat aproape 1 km de pârâu și locul arată mult mai bine acum.

Le mulțumim tinerilor pentru efortul depus și totodată admirăm dorința lor de a se implica și în activitățile ecologice pe lângă pasiunile lor ce țin de robotică.

Ne dorim ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulți tineri! ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va fi mereu un partener de nădejde pentru toți cetățenii care doresc să se implice în provocarea noastră! Haideți să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!” a transmis Cristian Niculae, șeful ADI Deșeuri.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.