24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO: Ăsta da spirit civic! Și-a plătit deja parcarea pentru o jumătate de oră, în 29 februarie 2024!

La Bistrița, orice se poate! Chiar și cu un simplu leu! Un beclenar, spre exemplu, și-a plătit deja parcarea la Taxe și Impozite! Timp de o jumătate de oră, în ultima zi a lunii februarie! Din 2024!

Să vezi și să nu crezi! La Bistrița, TOTUL e posibil! Orice dorință poate să devină realitate! Se găsesc soluții pentru orice fel de probleme ce ar putea să apară! Nu contează că „termenul de execuție” e peste ani de zile. Cu o sumă modică, se rezolvă!

Mai concret, un beclenar s-a gândit că poate are ceva de plătit la Taxe și Impozite, în 29 februarie 2024. Și poate e pe fugă, sau nu are cenți pe telefon, sau poate e stricat aparatul pentru plata parcării. Și să nu-l taxeze localii că-și parchează mașina aiurea, omul, conștiincios, și-a cumpărat un bilet. Și l-a costat doar… UN LEU!

Ăsta da exemplu de om conștiincios și administrație locală ce găsește rezolvare pentru problemele din VIIIIITOR a oamenilor!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...