-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO: Bistrițenii, din nou în stradă!

Peste 100 de bistrițeni s-au mobilizat și sâmbătă seara și au ieșit în stradă, în fața Instituției Prefectului, locul de întâlnire al celor nemulțumiți de actualul guvern.

Aproximativ 100 de persoane s-au strâns și în această seară în fața Prefecturii, pentru a protesta și a reacționa față de abuzurile comise ieri seară, la București, cu prilejul mitingului organizat de românii din Diaspora.

Dacă ieri protestatarii aveau asupra lor pancarte, astazi în piațeta din fața Instituției Prefectului puteau fi observate doar câteva steaguri.

Printre protestatari s-au numărat și de această dată mai mulți copilași. Numărul de protestatari este considerabil mai mic comparativ cu seara trecută, când în centrul istoric s-au adunat în jur de 800-1.000 de oameni.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.