6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Foto: Bistrițenii fac cozi pentru a primi vaccin anti-Covid , chiar și în fața bisericii

Valul patru al pandemiei Covid, în care au pierit sute de oameni, i-a scos pe bistrițeni din case și i-a împins spre centrele de vaccinare. Se stă la coadă la Bistrița pentru o doză de vaccin anti Covid.

În urma amenajării centrului de vaccinare mobil din fața Bisericii ”Sfânta Ana” au fost imunizate împotriva Covid un număr de 159 de persoane. Potrivit doctorului Camil Râpan, până la închiderea procesului de vaccinare au trecut prin mâinile echipei medicale un număr de 159 de bistrițeni.

Oamenii au stat la rând pentru a se putea imuniza. Vaccinarea s-a făcut cu toate cele patru tipuri de vaccin administrat în România. Mulți dintre aceștia au fost la prima administrare a dozei de imunizare, însă au fost și persoane care și-au administrat cea de-a treia doză de vaccin. Pe tot parcursul zilei, au fost imunizate 159 de persoane, iar procesul de vaccinare continuă la sediul nostru de pe strada Dobrogeanu Gherea.”, a afirmat dr. Camil Râpan.

De altfel, pe parcursul zilei, bistrițenii au stat la rând și la sediul SPCVSU Bistrița de pe strada Dobrogeanu Gherea, dar și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița ori la Centrul Murivisan.

La sediul SPCVSU Bistrița media de vaccinare este de 250 de persoane pe zi. Nici astăzi nu au fost excepții. Un aspect foarte important este preocuparea noastră pentru a asigura oamenilor condițiile necesare procesului de vaccinare. Pentru că suntem în situația de a păstra distanțarea socială, vom aduce un sistem de încălzire, pentru perioada friguroasă, cu un tunel încălzit. În acest fel, oamenii pot să aștepte în condiții decente pentru administrarea vaccinurilor.”, ne-a declarat șeful SPCVSU Bistrița, Irinel Rad.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: