5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

EXCELENT! Cum a ajuns Microsoft să mizeze pe un bistrițean și să-i finanțeze cercetările

Unul dintre beneficiarii bursei de doctorat Microsoft Research este bistrițeanul Cristian Bodnar. Pe tânărul briliant din Bistrița au mizat inclusiv Google și Twitter, care i-au oferit internship-uri anii trecuți.

Bistrițeanul Cristian Bodnar se numără printre beneficiarii bursei de doctorat Microsoft Research. Compania îi va sprijini tânărului cercetările întreprinse.

„Sunt onorat că Microsoft a decis să-mi sprijine cercetările la intersecția dintre Topologie Aplicată și Învățare Profundă Geometrică”, transmite Cristian Bodnar, pe pagina sa de Facebook.

La doar 24 de ani, Cristian Bodnar a reușit performanțe greu de egalat. Acesta este singurul român ales Global Winner în Computer Science, la Undergraduate Awards. Premiul este numit și „Junior Nobel Prize” și este dedicat studenților. Bistrițeanul l-a câștigat în 2018, în competiție intrând în jur de 5.000 de lucrări.

Bistrițeanul a fost căutat și de Google X, Google Brain și chiar Twitter, care i-au oferit internship-uri fără să clipească. Cristian Bodnar este la doctorat și visează la un start-up focusat pe cercetare.

Mai multe despre Cristian Bodnar puteți citi mai jos:

Cristian Bodnar, „briliantul” din Bistrița cu internship-uri la Google și Twitter

Ce lecție de moralitate a dat unul dintre cei mai tineri cetățeni de onoare ai județului, deținătorul titlului Nobel Junior

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: