-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

FOTO – Ca-n filme: Au salvat o pisicuță blocată în copac!

Câțiva bistrițeni au sunat după ajutor, deoarece o pisicuță era blocată în copac și tot mieuna. Deși inițial organele competente au vrut să amâne salvarea, până la urmă nu s-au putut dezice de ceea ce sunt: salvatori.

Aseară, pe o stradă din municipiu, un „plâns” străbătea liniștea zonei. O pisică mieuna, fiind blocată între crengile unui copac.

Oamenii au sunat la 112, solicitând intervenția pompierilor.

Inițial, organele competente au spus că vor amâna intervenția. Dar ulterior nu s-au putut dezice de ceea ce sunt și au mers la solicitare.

Un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență a mers a locul indicat. Au salvat pisicuța și au înapoiat-o proprietarului, care între timp a ajuns și el în zona respectivă.

Deși astfel de intervenții le vedem mai des doar în filme, salvatorii bistrițeni nu se dau înapoi de la a acorda ajutor oricărui animăluț. Fie câine, pisică, vacă sau cal, sau chiar căprioară prinsă în gard.

FOTO &INFO – A. Tomescu

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.