11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

FOTO: Cafe Noir e acum club și s-a mutat pe Pietonal! Diseară, party de inaugurare!

Hai să ne-ntâlnim sâmbătă seară… nu într-o cârciumioară oarecare la șosea, ci în noua locație Cafe Noir, amenajată pe pietonalul Liviu Rebreanu! Super party de inaugurare, cu DJ Cristiano, care promite o atmosferă de vis!

Cafe Noir s-a mutat de pe strada Crinilor. Proprietarii au optat pentru un spațiu intim și cochet, pe pietonalul Liviu Rebreanu, la numărul 4.

Aici și-au amenajat, în apropiere de Librăria Humanitas, un club elegant care respectă standardele cu care v-au cucerit deja de câțiva ani, în precedenta locație.

Ca să vă convingeți personal, nu trebuie decât să participați la petrecerea din această seară!

Locurile sunt limitate! Așa că grăbiți-vă să vă rezervați un loc la numărul de telefon 0755.329.098.

În fiecare week-end, în această vară, în zilele de vineri și sâmbătă, Cafe Noir va găzdui petreceri cu DJ Cristiano. Programul începe de la ora 22.00 și se încheie la 04.00.

În celelalte zile, programul se derulează normal, între orele 08.00 – 24.00.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...