2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO: Cafe Noir și-a mărit bucătăria! Și meniul! Crema catalană și fructele de mare, noutățile din meniu!

Oricând ai ajunge la Cafe Noir, cafeneaua prietenoasă, plină de grupuri de prieteni, de pe strada Crinilor din Bistrița, vei găsi nu doar cafeaua excepțională a celor de la River, servită în zeci de sortimente, ci și mâncare bună, bună de tot. Pentru a face față tuturor comenzilor (acum mâncarea se livrează și la domiciliu), bucătăria a fost mărită și adaptată noilor provocări venite din partea clienților. Mai mult, și în meniu sunt noutăți!

Cafe Noir este una dintre cafenele la modă din Bistrița. Grupuri de prieteni vin mereu aici la cafea și, mai nou, la masă, iar serile în care sunt meciuri bune la televizor fac o atmosferă cum nu mai găsești în oraș. Cum mulți clienți au dat de gustul narghilelei, numărul dispozitivelor a fost crescut, astfel că acum sunt suficiente să ajungă tuturor celor care iubesc acest obicei al Orientului, care a cucerit în ultima vreme Europa și America.

Anul nou a venit cu noi planuri pentru clienții Cafe Noir. Astfel, după ce numărul comenzilor către bucătărie a crescut, s-a lucrat la mărirea acesteia, astfel încât mâncarea să fie livrată repede și, mai mult, noi preparate să-și poată face loc în meniu. Noutăți veți găsi începând de la micul dejun, unde puteți alege din câteva propuneri, de la o omletă generoasă și până la un sandwich consistent, cu jamon Serrano pus în chifla caldă, proaspătă, abia scoasă din cuptorul Cafe Noir. La prânz puteți încerca ceva nou, cum ar fi o supă cremă, pastele sau risotto cu fructe de mare (pe care le puteți găsi de acum și în alte preparate din meniu) sau mușchiul de vită sau porc, gătit și servit după o rețetă unică, ori coastele bine rumenite și bune de te lingi pe degete. La orice oră din zi sau din noapte e binevenită o pizza, una generoasă, umplută cu tot dragul și cu cele mai bune ingrediente, după gustul vostru. Iar la desert, dacă vreți să încercați ceva special, ce nu găsiți oriunde, ascultați-ne și cereți o Cremă catalană. Dacă vă plac clătitele și ciocolata, cereți musai pancakes cu Nutella. Pentru cei care țin diete sau vor un meniu mai light, consultați meniul și fie că e vorba de mic dejun, prânz sau cină, sigur veți găsi ceva cu puține calorii și pe gustul vostru. 

Vă reamintim că de curând cafeneaua a fost reamenajată în interior, iar fumătorii găsessc aici oricând o terasă acoperită, prevăzută cu încălzitoare, unde să-și savureze în voie cafeaua alături de prieteni.

Cafe Noir are planuri mari pentru acest an, iar dacă dați un Like paginii lor de Facebook – Cafe Noir pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele, veți afla primii tot ce e nou. Iar dacă vreți să comandați acasă sau la serviciu orice din meniul Cafe Noir, salvați-vă următorul număr de telefon: 0758729065.

Mai multe despre Cafe Noir puteți citi aici:

CAFE NOIR e acum mai mult decât o cafenea prietenoasă! S-a reinventat, redecorat și are niște sandwichuri și coaste fragede, bine rumenite, de te lingi pe degete

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.