8.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

EXCEPȚIONAL Un sîngeorzan se luptă să reprezinte Norvegia la Eurovision

Norvegia are șanse să fie reprezentată anul acesta la Eurovision tocmai de un român. Este vorba despre Alexandru Grindvoll, un tânăr cu origini în Sîngeorz-Băi. Se pare că mama sa s-a stabilit în Norvegia în urmă cu mai bine de două decenii.

Norvegienii ar putea miza pe un român anul acesta la Eurovision. Este vora despre Alexandru Grindvoll, care se trage tocmai din orașul-stațiune Sîngeorz-Băi. Mama sa Mariana s-a stabilit în Norvegia în urmă cu mai bine de două decenii.

Deocamdată, Alexandru a intrat în cursa pentru a putea reprezenta Norvegia la Eurovision și are nevoie de voturi pentru a ajunge în finală. Întrucât voturile se pot oferi chiar și de către prietenii și rudele din România, mai mulți sîngeorzeni și bistrițeni i-au îndemnat pe internauți să acorde voturi. Printre ei se numără Ioana Niculae, soția scriitorului Mircea Cărtărescu, dar și profesoara Monica Halaszi.

„Ceea ce vă pot spune este că tare mi-aș dori ca Alexandru să ajungă în finală și să ne bucurăm apoi împreună pentru el. Și să ne mândrim că fiul unei fete ambițioase din Sîngeorz-Băi a ajuns să reprezinte (ce fain ar fi!) Norvegia la Eurovision”, a fost mesajul transmis de profesoara Monica Halaszi.

Acesta poate fi votat AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: