-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

MICA ROCADĂ: Curtean schimbă poziția, dar nu clădirea! De la Consiliul Județean trece la Prefectură

Liberalul Eugen Curtean și-a anunțat demisia din funcția de consilier județean. Poziția acestuia va fi preluată de liberalul Călin Sbîrciu. Curtean nu se va muta însă prea departe. Se pare că acesta va fi numit în funcția de subprefect.

Eugen Curtean, consilier județean din partea PNL, și-a înaintat demisia din funcție, în 14.01.2020. În ședința din această săptămână se va lua act de demisia sa și postul lui va fi dat altuia.

Odată cu plecarea sa, locul său e vacant și în Comisia pentru Dezvoltare Urbanistică, lucrări publice, protecția mediului, a monumentelor istorice și de arhitectură.

Următorul pe listele PNL pentru funcția de consilier județean e Călin Sbîrciu, directorul Colegiului Tehnic Feldru. Acesta va prelua funcția pentru următoarele luni de zile.

Eugen Curtean nu va face o schimbare prea mare, cel puțin nu a clădirii. Va fi văzut tot în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ. Doar că, la dreapta prefectului.

Se pare că liberalul Eugen Curtean va fi numit subprefect, în locul lui Ceclan care a fost demis odată cu Ovidiu Frenț.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...