12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO: Ce surprize pregătește Primăria pentru elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”

Liceul de Muzică „Tudor Jarda” a intrat în această primăvară în reabilitare și modernizare completă. Iată ce surprize le pregătește Primăria elevilor care învață aici:

În aceste zile se lucrează la corpul B al clădirii, acolo unde se va amenaja o mansardă cu 19 spații individuale de repetiții pentru elevii liceului, o sală de studiu de 54 mp și un cabinet de teorie de 12 mp.

În corpul A se vor amenaja la mansardă 10 spații individuale de repetiție și o sală festivă cu 126 de locuri.

Proiectul prevede, de asemenea, amenajarea sălii de sport a Liceului de Muzică „Tudor Jarda”.

Cristian Niculae, viceprimarul orașului a declarat: „O veste bună pentru elevii Liceului de Muzică „Tudor Jarda” este că actualul pod al corpului B va fi transformat într-o mansardă cu 19 spații individuale pentru repetiții. Știu cât de importante sunt aceste spații pentru liceele vocaționale! Așa cum Liceul de Arte „Corneliu Baba” se află deja de câțiva ani în «casă nouă», adaptată nevoilor de studiu, acum a venit timpul Liceului de Muzică! Cu bani europeni și bani de la Guvernul României se modernizează infrastructura școlară din municipiul Bistrița!

Alături de colegii de la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei, viceprimarul Cristian Niculae a vizitat șantierele de la grădinița nr. 2 de pe strada Nicolae Bălcescu și de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”: „Îmi place ce văd și încă din aceste faze de lucru se poate observa faptul că vom avea instituții de învățământ moderne, frumoase, dotate, în care copiii noștri să se poată pregăti și forma profesional. Investiția în educație este, pe termen lung, cea mai importantă și reprezintă pentru mine o prioritate!”, a mai precizat Cristian Niculae.

Fondurile necesare pentru lucrările de reabilitare și modernizare sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), termenul de execuție este de 16 luni, iar valoarea totală a lucrărilor este de 10 milioane lei.

Foto @ Arhiva

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?