3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

FOTO: Centru social în Sîngeorz! Piste de biciclete, microbuze electrice și alte investiții de modernizare

Oamenii vârstnici și persoanele vulnerabile din Sîngeorz, și nu numai, vor avea un centru special. Acesta va fi administrat de un ONG și va fi amplasat în zona fostului Cinematograf. Mai mult, alte două proiecte prevăd amenajarea de piste de biciclete, microbuze electrice, zonă pietonală etc.

Stațiunea Sîngeorz Băi ajunge, încet încet să ia fața orașelor. Investiții după investiții, milioane de euro folosiți pentru a crea condiții moderne locuitorilor acesteia.

Un proiect de 4,4 milioane euro prevede construirea unui Centru Social, în zona fostului cinematograf. Acesta va fi administrat de un ONG atestat social, în colaborare cu Primăria Orașului. Se va adresa persoanelor vârstnice și celor vulnerabile.

Conducerea orașului a mai depus două proiecte pentru finanțare. Fiecare dintre acestea se ridică la valoarea de 5 milioane de euro.

Proiectul 1 – Piste de bicicletă pe ambele maluri ale Someșului Mare, de la intrare până la ieșirea din Sîngeorz, mobilier urban, microbuze electrice, depou, standuri cu biciclete, plus un pod rutier în zona stației de epurare și asfaltări de străzi.

Proiectul 2 – Tubarea Văii Borcutului cu zonă pietonală, piste de biciclete, mobilier urban și de-asemenea asfaltări de străzi.

„Sunt oportunități pe care nu avem voie să le ratăm, de-altfel proiectele sunt SINGURA NOASTRĂ ȘANSĂ pentru dezvoltarea comunității noastre!”, a anunțat Traian Ogâgău, primarul orașului Sîngeorz – Băi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...