19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

FOTO: Centrul de vaccinare amenajat de Primăria Bistrița va fi în curând funcțional

Centrul de vaccinare amenajat de Primăria Bistrița la sediul SVSU Bistrița este aproape gata! Acesta va fi funcțional și pus la dispoziția bistrițenilor în câteva zile.

Centrul de vaccinare amenajat de Primăria municipiului la sediul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență este pregătit să-și deschidă porțile – a anunțat primarul Ioan Turc. 

Având asigurate toate dotările necesare, centrul de vaccinare va fi funcțional din 15 februarie.

Aici vor fi imunizate cu vaccin AstraZeneca persoanele cu vârste între 18 și 55 de ani, bolnavii cronici, dar și angajați ai unor servicii considerate esențiale. Programul va fi între orele 08.00 și 20.00, de luni până duminică”, a transmis primarul Ioan Turc. 

Înscrierea la vaccinare împotriva COVID-19 se poate relua așadar în Bistrița, începând de mâine, 10 februarie.

Pentru a vă programa la vaccinare puteți utiliza platforma electronică destinată acestui eveniment – vaccinarecovid.gov.ro.

Bistrițenii se pot programa la vaccinare și dacă iau legătura cu medicul de familie sau medicul curant, dar şi prin call center, la numărul unic 021/414.44.25. 

Este disponibil și un număr de suport pentru județul nostru, disponibil pe platforma de informare: vaccinarecovid.gov.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...