2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO – COD PORTOCALIU pentru două orașe și 14 comune din județ!

S-a transmis mesaj RO-Alert în două orașe și 14 comune din județ. Se anunță ploi, vijelii și grindină, astfel că ANM a emis cod portocaliu de vreme rea.

ANM anunțase ploi astăzi pentru o mare parte a țării. Printre județele vizate să se afle sub cod galben de ploi azi, 13 mai 2022, în intervalul orar 12.00 – 23.00, se află și județul nostru.

Totuși, precipitațiile s-au intensificat, astfel că s-au emis și coduri portocalii de vreme rea pentru două orașe și 14 comune din județ.

ORA 17.30

A fost transmis mesaj RO-ALERT COD PORTOCALIU de grindină, vijelii, averse torențiale care vor cumula 35 – 45 l/mp pentru localitățile:

  • Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Ciceu Giurgești, Ciceu Mihăiești.
  • „Puțină gheață de Mai la Braniștea” – Tiron Ccristian

ORA 18.00

Prelungire cod PORTOCALIU, până la ora 19.00, în localitățile:

  • Năsăud, Beclean, Nimigea, Rebrișoara, Spermezeu, Căianu Mic, Zagra, Dumitra, Șintereag, Nușeni, Salva.

Avertizarea meteo e valabilă până la ora 19.00.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...