28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

FOTO- COLIBIȚA: Se redeschide Delice Pan – magazin și fast food!

Cine caută relaxarea la Colibița și vrea să mânânce rapid ceva bun sau are nevoie de mici sau mai mari cumpărături pentru vacanța la cabană, inclusiv pâine, carne și produse din carne, să știe că s-a redeschis magazinul Delice Pan, începând de mâine, 1 Iunie! În magazin se găsesc inclusiv produse tradiționale cu specific local, iar dacă v-a prins foamea de la aerul tare din munte să știți că s-a deschis și fast food-ul unde se mânca rapid și ieftin în zonă.

Una dintre marile probleme cu care se confruntau turiștii ajunși la Colibița a fost că nu găseau un magazin de unde să-și cumpere o apă, un suc sau ceva de mâncare și erau nevoiți să coboare până în Bistrița-Bărgăului pentru cumpărături. Din fericire, în urmă cu doi ani, situația s-a rezolvat, după ce Delice Pan a deschis aici un magazin bine aprovizionat de unde turiștii își pot cumpăra cam orice ar putea avea nevoie într-o vacanță. Pâine, plăcinte, cornuri și cozonaci, toate scoase în fiecare zi calde din brutăria de la Tiha Bârgăului, dar și carne și produse din carne, băuturi răcoritoare, vinuri, chiar și produse de igienă personală sau de curățenie. Și pentru că mulți se aflau în trecere și se cerea și ceva de potolit rapid foamea, Delice Pan a deschis ulterior și un mic fast food unde se poate mânca repede și bine dacă ați ajuns prin zonă și v-a prins foamea.

Cum de mâine s-a dat liber și deschiderii teraselor, puteți să vă opriți la o cafea bună și un suc sau o bere rece și pe terasa Delice Pan din Colibița!

Magazinul și fast food-ul Delice Pan au fost închise temporar, pe durata stării de urgență. De mâine însă, totul va fi la fel ca și înainte și în Colibița, marea de la munte care atrage anual zeci de mii de turiști în Bistrița-Năsăud!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...