21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Colț al bucuriei pentru micii pacienți internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița

Copilașii internați la Secția Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au un loc special, care-i ajută să treacă mai ușor peste perioada de spitalizare: o cameră de joacă, unde participă la activități educaționale, recreative și de susținere terapeutică prin artă și joc.

La Secția Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița există un colț al bucuriei pentru micii pacienți internați.

Toamna a venit cu multe culori pentru copii, la camera de joacă, în cadrul activităților educaționale, recreative și de susținere terapeutică prin artă și joc, puse la cale de psihopedagogul Fundației Inocenți, Adriana Rus, și asistenții sociali Renata Racu și Cosmina Raț din cadrul spitalului„, spune Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Aici, copilașii pictează, desenează, confecționează diverse obiecte, citesc și se joacă.

Aceste activități „au rostul de a-i face pe cei mici să treacă mai ușor peste perioada de spitalizare, de a le diminua teama, de a le alina durerea și a-i face să zâmbească într-un mediu străin, departe de casă. Rezultatele sunt pe măsură: bucurie, încântare și mesaje de recunoștință transmise de copii și părinți deopotrivă. Sănătate, dragi copii!„, a mai precizat Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto Facebook Gabriel Lazany

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: