28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

FOTO: Crima din Zagra ar fi fost premeditată. Râca dintre tată și fiu ar fi pornit de la bani

Un tânăr de doar 20 de ani din Zagra și-a omorât tatăl, după ce l-ar fi lovit cu un par în zona capului. Inițial, acesta a vrut să mimeze o luptă cu tatăl său. Însă chiar aseară, în timp ce era audiat de polițiști a recunoscut că și-a omorât părintele cu bună știință. Mai mult, se pare că totul ar fi fost premeditat. Neînțelegerile dintre cei doi ar fi pornit de la bani.

Zagra ajunge din nou în atenția posturilor naționale de știri. Și asta după ce un tânăr de 20 de ani și-a omorât tatăl, chiar în curtea locuinței. Cel care a sunat la 112 a fost chiar tânărul. În prima fază, el le-ar fi spus polițiștilor că între cei doi ar fi avut loc o luptă. Mai puteți citi despre acest subiect AICI.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul de 53 de ani era deja decedat și prezenta urme de violență pe corp. Se pare că bărbatul a fost lovit cu un par, în zona capului, loviturile fiindu-i fatale. Agresorul a recunoscut ulterior, în fața polițiștilor, că și-a omorât părintele.

Tânărul locuia în casa în curtea căreia s-a petrecut grozăvia alături de tatăl său și de două surori. În casă erau tensiuni de mai mult timp, ba din cauza faptului că bărbatul de 53 de ani a încercat să își refacă viața alături de o altă femeie după ce l-a părăsit nevasta, ba din cauza lipsei banilor.

Tânărul n-a putut trece peste reproșurile făcute, și nici peste o palmă încasată acum ceva vreme

Bărbatul i-ar fi reproșat tânărului în nenumărate rânduri că nu prea aduce bani în casă și de aici ar fi pornit totul, spun apropiații. Mai mult, bărbatul i-ar fi dat acum ceva vreme o palmă fiului său. Acestuia i-a stat capul la răzbunare încă de atunci.

Victima a fost ademenită în curtea casei aseară, chiar de cel care i-a devenit călău. Tânărul de 20 de ani i-ar fi spus tatălui său că îl cheamă un vecin în curte. Bărbatul a ieșit, iar tânărul a luat un par din curte și l-a lovit în zona capului. Ulterior s-a aruncat pe jos, și-a deteriorat hainele. Ba chiar și-a autoprovocat răni, pentru a „mima” o luptă cu tatăl său.

Vecinii l-ar fi auzit pe bărbat în timp ce îi spunea fiului său: „Nu mai da”, însă nu au reacționat. Bărbatul care a decedat aseară era văcarul localității și mai lucra cu ziua prin sat.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...