-2.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

BISTRIȚA: Evenimente culturale deosebite, la Centrul cultural municipal. Primul concert de colinde

Fiindcă am intrat în postul Crăciunului și ne apropiem de Sfintele sărbători, Centrul Județean pentru Cultură vă invită la un concert special de colinde. La Centrul Cultural Municipal avem ocazia să asistăm la un recital al tenorului Eugen Raită. Aflăm, tot atunci, cine sunt câștigătorii concursului de proză scurtă Rebreanu New Collection 2021!

Duminică, 28 noiembrie, de la ora 11.30, la Așezământul Religios Sfântul Vasile cel Mare se desfășoară un minunat concert de colinde.

Este susținut de Ansamblul Folcloric al Liceului de Muzică „Tudor Jarda”, Roberta Rebrișorean și Carina Gavriloaie, cursante ale secției de canto popular la Școala de Arte.

Tinerele interprete sunt coordonate de profesoara Cristina Bălan. În concert, iubitorii de colinde vor avea ocazia să le asculte și pe solistele Lenuța Filipoi și Larisa Ștefania.

Evenimentul este organizat de Liceul „Turdor Jarda”, Așezământul Religios Sf Vasile Cel Mare și Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud. 

La Centrul Cultural Municipal ne așteaptă o întâlnire specială cu prozatorii Ovidiu Pecican și Radu Țuculescu.

Aici se desfășoară – începând cu ora 17.00 – Colocviul Mișcare Literară 20. Evenimentul va fi moderat de Olimpiu Nușfelean, care va acorda și premiile Revistei Mișcarea Literară. Scriitorii Ana Dragu, Marin Mălaicu Hondrari, Florin Partene și Alexandru Uiuiu vor acorda premiile concursului de proză scurtă „Rebreanu New Collection 2021”.

Ioan Filipciuc va prezenta volumul „Ciuleandra”.

De la ora 19.30, sunteți invitați la un recital intitulat „Serenadă de toamnă târzie”.

Tenorul Eugen Raită va urca pe scenă alături de invitații săi:

  • Daniela Păcurar (soprană),
  • Lucian Dușa (pian),
  • Claudiu Hontilă (vioară),
  • Cristian Lepădatu (pian).

Intrarea se face pe baza certificatului digital Covid-19.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.